Onze visie

Voor diegenen die de wereld vooruithelpen

Collage of slightly tilted headshots
Voor diegenen die de wereld vooruithelpen
hidden

Bij STANLEY Security, zijn we er voor de mensen die de wereld vooruithelpen – het is het doel dat ons en onze mensen stimuleert. Dat geldt ook voor onze merkambassadeur, Nathalie McGloin. Zij is een autocoureur met een dwarslaesie die vrouwen en mensen met een handicap aanmoedigt om te geloven dat alles mogelijk is. Daarnaast zijn er onze medewerkers, zoals Alex en Lukasz  - die ons doel van binnenuit de firma nastreven door de veiligheid van anderen te versterken. We willen hen, en mensen zoals zij, graag eren.

De motorsport vooruit helpen: Nathalie McGloin

Op 16-jarige leeftijd was Nathalie betrokken bij een auto-ongeluk waarbij ze vanaf haar borst verlamd raakte. Vandaag de dag is Nathalie de enige vrouwelijke coureur met een dwarslaesie ter wereld.  Nathalie haar handicap werd één van haar sterkste punten en ze schopte het tot kampioen.

hidden

Nathalie is niet alleen een kampioen op het circuit, maar ook daarbuiten. Door haar werk als voorzitster van de FIA Disability & Accessibility Commission, en als ambassadeur van de goede doelen van Wings of Life and Dare to be Different, moedigt zij vrouwen en mensen met een handicap aan om motorsport te beoefenen. Ze is ook medeoprichtster van het goede doel Spinal Track, dat coureurs met een handicap circuit- en rally-ervaring biedt. Als spreekster deelt Nathalie haar ongelofelijke verhaal om andere vrouwen en mensen met een handicap te inspireren om motorsport te gaan beoefenen.

Nathalie helpt om de motorsport te ontwikkelen tot een inclusieve sport die iedereen de kans  biedt om mee te doen. Het grotere geheel – Nathalie laat vrouwen en andere mensen met een handicap zien dat alles mogelijk is.

Ons doel van binnenuit nastreven: Alex

Toen de COVID-19 pandemie toesloeg, was er over de hele wereld een tekort aan  mondmaskers. Door dit tekort hadden onze monteurs in Austin, Texas, niet voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) waardoor ze niet naar de klant konden gaan.  Terwijl de PBM-voorraden werden aangevuld, kwam Alex (Filiaal Projectmanager in Austin) met een tussenoplossing voor het probleem. Hij gebruikte zijn persoonlijke 3D-printer om  mondmaskers te printen voor zijn collega’s.

Headshot of man in mask
hidden

Dankzij de  mondmaskers van Alex konden onze monteurs zonder vertraging klanten blijven bezoeken om hen te ondersteunen, terwijl ze ervoor zorgden dat zijzelf en onze klanten toch veilig waren. Door zijn snelle manier van denken en creativiteit was het team in staat om onze klanten te helpen veilig te blijven en door de pandemie heen te komen.

Ons doel van binnenuit nastreven: Lukasz

Lukasz is niet alleen een ingenieur bij STANLEY Security, hij is ook student ambulancebroeder bij St John Ambulance in Ierland. Tijdens zijn stage bij de ambulancedienst als onderdeel van zijn opleiding, was Lukasz aanwezig bij een noodoproep waarbij een mannelijke patiënt last had van pijn op de borst. Dankzij zijn snelle manier van denken kon het ambulancepersoneel snel een ECG uitvoeren bij de patiënt en correct identificeren dat hij een hartaanval had. Door dit snelle denken en juist identificeren kon het leven van deze patiënt gered worden.

Man presented with certificate in front of ambulances
hidden

De heldhaftige inspanningen van Lukasz werden beloond met een brief van erkenning van het Hoofd Ambulancezorg van de Nationale Ambulancedienst. Dit is de enigste keer dat een dergelijk brief is gegeven aan een St John Ambulance student – wat een opmerkelijke prestatie is.

Wanneer hij niet bezig is met onze klanten te helpen hun toekomst veilig te stellen, gebruikt Lukasz zijn vaardigheden en mogelijkheden om levens te redden aan de frontlinie. Hij is een held voor onze onderneming en zijn gemeenschap.

Nathalie, Alex en Lukasz zijn mensen die vooruitdenken en -streven. Ze gebruiken hun maatschappelijke positie, middelen en vaardigheden om mensen en gemeenschappen vooruit te helpen – en zonder mensen zoals zij kan onze wereld niet gedijen. Ze vormen de ruggengraat van onze toekomst en ze inspireren ons... daarom zijn we er voor de mensen die de wereld vooruit helpen.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen