Technologische innovatie

Technologische innovatie

SecTech_2022_Global_Data Connectivity-AdobeStock_411077937

Geavanceerde technologie combineren met diepgaande beveiligingsexpertise om innovatie te stimuleren

De toekomst tegemoet

Wij pionieren met de toekomst van beveiliging met innovatieve oplossingen en geavanceerde technologie die organisaties helpen vooruitgang te boeken, veerkracht op te bouwen, waarde te creëren en proactieve en voorspellende omgevingen te creëren. Ons verbonden technologie-ecosysteem - ondersteund door onze ongeëvenaarde branche-expertise - stelt klanten in staat een andere wereld te zien, zodat ze de toekomst aankunnen.

SecTech_2022_DatabaseEmployees_AdobeStock_260280501

Technology Evaluation Lab

In ons Technology Evaluation Lab onderzoeken, testen en doorlichten we de technologieën van de toekomst. Hier voeren wij verschillende tests en evaluaties uit om vertrouwen te scheppen in de beveiligingsbeslissingen van onze klanten. Het lab, dat wordt beheerd door ons Product Evaluation Committee, stelt klanten in staat beveiligingstechnologie in actie te zien, systemen te vergelijken en de volledige reikwijdte en waarde van hun technologie te begrijpen - allemaal voorafgaand aan de implementatie.

Client Engagement Center

Ons Client Engagement Center biedt een praktijkgerichte ervaring waarmee klanten een breed scala aan beveiligingstechnologieën kunnen bekijken. Of u nu op zoek bent naar een specifiek systeem of nieuwe, innovatieve oplossingen wilt verkennen, onze deskundige experts begeleiden u door de aangeboden technologieën om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

SecTech_2022_Turkey_SecurityMon-H6A1914

Innovatie begint bij onze mensen

Onze unieke combinatie van technologie en mensen levert krachtige resultaten op voor onze klanten. We zijn er trots op dat we mensen van alle achtergronden en disciplines in dienst hebben die deskundig zijn op het gebied van kunstmatige intelligentie, big data, SaaS-oplossingen en meer, waardoor we de weg kunnen banen voor de toekomst van beveiliging.

Ontdek meer