Company News

Securitas Technology viert momentum

Published
Van driving on location.
Securitas Technology viert momentum

Neder-Over-Heembeek, 31 juli 2023 – Securitas Technology bv kondigde het eenjarig jubileum aan van de overname van STANLEY Security en STANLEY Healthcare. Dit is een belangrijke mijlpaal in de transformatie naar technologie gebaseerde oplossingen en de ambitie om wereldwijd een toonaangevende beveiligings- en veiligheidspartner te zijn, die de wereld veiliger helpt te maken. Het gecombineerde aanbod en de wereldwijde aanwezigheid van deze twee organisaties, versterken de expertise op het gebied van technologie en bieden mogelijkheden voor innovatieve oplossingen in de beveiligingsbranche.

"Een jaar geleden combineerden wij het talent en de expertise van twee bedrijven met gedeelde waarden en hoge ambities om wereldwijd Securitas Technology te vormen", zegt Tony Byerly, Global President van Securitas Technology. "Wij hebben een bedrijf en een cultuur gecreëerd waarin onze klanten centraal staan. Onze uitgebreide expertise, wereldwijde aanwezigheid en toonaangevende technologieën bieden beveiligingsoplossingen die op lange termijn waarde creëren voor onze klanten."

Door de wereldwijde aanwezigheid, verbonden technologie en slim gebruik van gegevens, is Securitas Technology nu beter in staat om klanten te helpen voldoen aan de beveiligingsbehoeften van vandaag en om de uitdagingen van morgen op te lossen. Met meer dan 13.000 medewerkers, 10 technologie expertisecentra en digitale platforms voor klanten, is Securitas Technology actief in meer dan 40 landen en bieden klanten het volledige scala aan oplossingen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Sinds de wereldwijde oprichting is Securitas Technology door de beveiligingsindustrie erkend voor haar uitmuntendheid, waaronder het winnen van de felbegeerde 2023 SAMMY Award voor Integrated Installation of the Year. De uitmuntendheid van het bedrijf wordt weerspiegeld in hun kernwaarden - integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid - en wordt vertegenwoordigd door de drie rode stippen in hun iconische logo, dat dit jaar het 50-jarig bestaan van het bedrijf viert.

"Vandaag zijn we trots op waar we staan en de prestaties van onze mensen in de afgelopen twaalf maanden tijdens de wereldwijde oprichting van Securitas Technology. Morgen richten we ons op de toekomst van beveiliging - vol vertrouwen in onze missie om uw wereld veiliger te maken," aldus Byerly.

Over Securitas Technology

Securitas Technology, onderdeel van Securitas, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde beveiligingsoplossingen die bedrijven van alle soorten en maten helpt te beschermen, te verbinden en te optimaliseren. Meer dan 13.000 collega's in 40 landen zijn dagelijks gefocust op ons doel om uw wereld veiliger te maken en om een ongeëvenaarde klantervaring te leveren. Klanten staan centraal bij alles wat we doen. Onze mensen, kennis en technologie vormen de drijvende kracht achter ons verbonden ecosysteem van oplossingen en diensten op het gebied van veiligheid en beveiliging.