Company News

Sabrina Drigout Stainburn benoemd tot President Securitas Technology Europe

Published
SecTech_2023_Global_World Connected, V1-AdobeStock_372420116
Sabrina Drigout Stainburn benoemd tot President Securitas Technology Europe

Securitas Technology kondigt de benoeming aan van Sabrina Drigout Stainburn tot President Securitas Technology Europe. Sabrina zal zich richten op het implementeren van de wereldwijde technologiestrategie en de verdere uitbouw van Securitas Technology activiteiten in Europa.

"Ik ben verheugd Sabrina te verwelkomen bij Securitas als President Securitas Technology Europe. Sabrina is een resultaatgerichte leider met een “trackrecord” in het boosten van strategische en operationele resultaten. Zij zal een essentiële bijdrage leveren aan Securitas Technology en een belangrijke rol spelen in de transformatie van Securitas," zegt Magnus Ahlqvist, Securitas AB President en CEO.

Sabrina brengt aanzienlijke ervaring mee naar Securitas Technology door haar succesvolle professionele carrière van meer dan 20 jaar. Zo stond ze aan het hoofd van de wereldwijde branddetectieactiviteiten van Johnson Control (JCI). Voor haar rol bij JCI was ze President van Sila en bekleedde ze leidinggevende functies bij ADT/Tyco International, Honeywell International, DGA Security Systems en Ultraguard.

"Het is een interessante tijd voor Securitas Technology en met Sabrina in ons Europese team zijn we klaar voor de volgende stappen van Securitas Technology," voegt Tony Byerly, Global President Securitas Technology, toe. "Met de recente overname van STANLEY Security en de lancering van ons Global Clients Program zal Sabrina's ervaring onze wereldwijde strategie versterken."

"Ik zie het als een mooie kans om Securitas Technology Europe te leiden en ik vind het geweldig om bij Securitas te werken op zo'n belangrijk moment in hun transformatieproces. Ik kijk ernaar uit om onze teamleden en klanten in heel Europa te ontmoeten en ons team te laten groeien," zegt Sabrina Drigout Stainburn, President Securitas Technology Europe.

###

Over Securitas Technology

Securitas Technology, onderdeel van Securitas, is een wereldwijd toonaangevende speler in geïntegreerde beveiligingsoplossingen die bedrijven van alle soorten en maten beschermen, verbinden en optimaliseren. Meer dan 13.000 collega's in 40 landen zijn dagelijks gericht op ons doel om van uw wereld een veiligere plek te maken. Klanten staan centraal bij alles wat we doen. Onze mensen, kennis en technologie vormen de drijvende kracht achter ons geconnecteerde ecosysteem van oplossingen en diensten op het gebied van gezondheid, veiligheid en beveiliging.

Over Securitas

Securitas is een wereldwijd toonaangevende partner voor beveiligingsoplossingen die helpt uw wereld veiliger te maken. Met bijna negen decennia aan ervaring, zien wij wat anderen missen. Door optimaal in te zetten op technologie en een innovatieve mindset, transformeren wij de beveiligingsindustrie. Met 350.000 medewerkers in 47 landen zien de wereld anders en creëren we duurzame waarde voor onze klanten door te beschermen wat het belangrijkst is. Ga voor meer informatie naar securitas.be.