Beveiliging voor banken

Ontdek de geschikte beveiligingsoplossingen voor banken en financiële instellingen.

De complexiteit van bankbeveiliging

De reputatie van banken en financiële instellingen is afhankelijk van de manier waarop het geld en de investeringen van hun klanten beveiligd worden.

Banken

Banken en financiële instellingen hebben verschillende beveiligingsuitdagingen: fraude in werkprocessen verminderen, de capaciteit van servers garanderen en ondertussen voldoen aan strenge veiligheidseisen op het gebied van geldtransfers, dataprivacy en veiligheid van medewerkers. En dat terwijl mogelijke bedreigingen steeds inventiever worden. Online, maar ook in hoofdkantoren en lokale vestigingen. Met Securitas Technology als beveiligingspartner worden deze risico’s verminderd.

Beveiliging en het effect op de reputatie in de financiële sector

De goede reputatie van banken en financiële instellingen hangt af van de manier waarop het geld en de investeringen van hun klanten beveiligd worden. De beveiliging van banken, zowel traditioneel als online bankieren, is daarom erg belangrijk. Dankzij haar jarenlange en wereldwijde ervaring is Securitas Technology een betrouwbare partner.

Employees engaging with one another in Elmsford, NY office.

Toekomstgerichte en efficiënte bankbeveiliging

Bankbeveiliging en beveiliging in het algemeen moeten in de financiële sector aan de hoogste eisen voldoen. Securitas Technology is wereldwijd actief als beveiligingspartner van vooraanstaande financiële instellingen.

We leveren een essentiële bijdrage aan de veiligheid van gevoelige financiële systemen. De kennis die we hiermee reeds hebben opgedaan, geven ons een meerwaarde om banken en andere financiële instellingen klaar te stomen voor de veiligheidsuitdagingen van morgen.

Voorkom ongewenste situaties met Securitas Technology’s beveiligingsoplossingen

Show More

Verzekeringseis: INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen

Al onze systemen voldoen aan de hoogste eisen en zijn INCERT-gecertificeerd. Verzekeringsmaatschappijen vereisen namelijk dat uw bedrijf voorzien is van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen.

SEC Wall Camera