Beveiliging voor de horeca

Veiligheid is voor iedere ondernemer belangrijk, zeker voor horecaondernemers. Het gaat namelijk niet alleen om uw eigen veiligheid, maar ook om dat van uw gasten en medewerkers. In de horeca is veiligheid niet vanzelfsprekend. Helaas heeft deze sector vaak te maken met incidenten zoals agressie, overvallen en inbraak. Securitas Technology beveiligt al meer dan 20 jaar horecazaken, van groot tot klein.

Een veilige omgeving draagt bij aan de toekomst van uw horecazaak

Als ondernemer bent u altijd bezig met de toekomst van uw horecazaak. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben op de toekomst van uw café, restaurant of hotel. Denk hierbij aan inbraak, brand of agressie. Dit kan allemaal zorgen voor nare gevolgen, waaronder bedrijfsverlies. Met camerabeveiliging kunt altijd een oogje in het zeil houden en dankzij een goede opvolging door onze eigen alarmcentrale, weet u zeker dat u er nooit alleen voor staat.

Beveiliging restaurant
Schade Inbraak

Voorkom bedrijfsverlies en creëer een veilige omgeving voor uw horecazaak

Bedrijfsverlies is één van de grootste zorgen bij horecaondernemers. Of u nu eigenaar bent van een café, restaurant, hotel of snackbar – het maakt niet uit - bedrijfsverlies door inbraak of brand komt nooit gelegen. Zorg dat uw bedrijf  voorzien is van INCERT-gecertificeerde alarmsysteem. Zodat u en uw werknemers zich veilig voelen. 

VOORKOM BEDRIJFSVERLIES

Verzekeringseis: INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen

Al onze systemen voldoen aan de hoogste eisen en zijn INCERT-gecertificeerd. Verzekeringsmaatschappijen vereisen namelijk dat uw bedrijf voorzien is van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen.

IK WIL INCERT-GECERTIFICEERDE BEVEILIGING

SEC Wall Camera

Voorkom ongewenste situaties met Securitas Technology’s beveiligingsoplossingen

Show More