Securitas Technology Alarmcentrale

De Securitas Technology Alarmcentrale biedt vanuit haar meldkamer in Edingen een breed pakket aan beveiligingsdiensten. Van het ontvangen, verwerken en opvolgen van alle alarmmeldingen, Remote Guarding (bewaking op afstand) tot videoverificatie en persoonsbeveiliging met Securitas Technology Guard.

SecTech_2019_MonitoringCenter_EU_2

Bij Securitas Technology begrijpen wij dat iedere mogelijke bedreiging snel moet worden opgepakt. Of het nu gaat om de veiligheid van uw mensen, goederen of locaties. De Securitas Technology Alarmcentrale is één van de meest moderne, betrouwbare en snelle alarmcentrales in België.

Aan de hand van intelligente systemen en volgens vaststaande protocollen worden alle alarmmeldingen snel en vakkundig afgehandeld. Het maakt niet uit of de meldingen via beveiligingsinstallaties komen of via de persoonsbeveiligingsapp Securitas Technology Guard. Indien nodig, lichten wij meteen de politie, brandweer of andere hulpdiensten in.

Naast de opvolging van alarmmeldingen, kunnen onze operators ook een breed scala aan werkzaamheden van medewerkers ter plaatse overnemen of ondersteunen. Dankzij Remote Guarding beschikt u altijd over een goed getraind team dat 24/7 paraat staat om o.a. toegangscontrole, open- en sluitbegeleiding en zelfs facility management over te nemen. Dat zorgt voor efficiëntere bedrijfsvoering en dus een flinke kostenbesparing.

Ontdek onze Remote Guarding diensten

Ervaar de kracht van Securitas Technology Alarmcentrale

SNELLE EN EFFICIËNTE AFHANDELING

Uw veiligheid en die van uw personeel is altijd de hoogste prioriteit. Een snelle opvolging bij mogelijke bedreigingen is dan van essentieel belang om die veiligheid te waarborgen. Het team van de Securitas Technology Alarmcentrale staat 24/7 klaar om ervoor te zorgen dat ieder incident nauwkeurig wordt opgevolgd.

HOGERE PRIORITEIT MET ALARMVERIFICATIE

Veel alarmmeldingen zijn vals, daarom reageren hulpdiensten pas met de hoogste prioriteit wanneer een alarm geverifieerd is. Door alarmmeldingen te combineren met videobeelden kunnen onze operators in de meldkamer binnen enkele seconden inschatten of de hulpdiensten ingeschakeld moeten worden.

KOSTENBESPAREND

Door moderne beveiligingsapparatuur te combineren met menselijk toezicht en ingrijpen, kunnen de kosten voor beveiliging soms wel tot een derde worden gereduceerd.

PROFITEER VAN KWALITEIT EN ERVARING

Onze meldkamer beveiligt al sinds 1978 veel verschillende bedrijven en particulieren, met tienduizenden aansluitingen hebben we inmiddels veel ervaring. Deze ervaring combineren wij met moderne technieken en vastgestelde protocollen om de veiligheid van al onze klanten 24/7 te kunnen waarborgen.

Maak kennis met onze Securitas Technology Alarmcentrale

De Securitas Technology Alarmcentrale levert verschillende diensten die niet alleen zorgen voor meer veiligheid, maar die ook bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering voor onze klanten. We gaan dus veel verder dan alleen alarmafhandeling. Bekijk hieronder de verschillende diensten die wij vanuit onze meldkamer kunnen leveren:

SEC Wall Camera

Alarmafhandeling

Wanneer een alarm afgaat, staan onze operators klaar om dit nauwgezet op te volgen. Dit gebeurt volgens vastgestelde protocollen, afhankelijk van de specifieke wensen van de klant. We kunnen het alarm verifiëren met videobeelden (videoverificatie), waarschuwingsadressen contacteren, beveiligers ter plaatse sturen of de hulpdiensten inschakelen.

Remote Guarding

De Securitas Technology Alarmcentrale kan veel meer dan alleen alarmafhandeling. Dankzij geavanceerde technologie te combineren met menselijk toezicht kunnen wij werkzaamheden van mensen ter plaatse overnemen of ondersteunen. Denk hierbij aan toegangscontrole, open- en sluitbegeleiding en facility management.

Lees meer over Remote Guarding

Securitas Technology UK