Terreinbeveiliging voor landbouwbedrijven

Een veilige omgeving creëren voor uw boerderij, installaties, dieren en stallen? Lees verder en ontdek hoe u terreinbeveiliging optimaal kunt inzetten om een veilige omgeving te creëren voor uw landbouwbedrijf.

Bescherm uw landbouwbedrijf tegen brand en inbraak

Veel bedrijven binnen de agrarische sector hebben te maken met brand of inbraak. De impact hiervan is enorm, niet alleen op materieel vlak, maar ook op mentaal vlak. Beveilig uw terrein en landbouwbedrijf door de installatie van een beveiligingssysteem. 

Farmers

Landbouwbedrijven zijn een makkelijk en aantrekkelijk doelwit voor inbrekers: ze beschikken over heel duur materiaal en vaak staan de schuren in een afgelegen gebied, waardoor inbrekers rustig hun gang kunnen gaan. Daarom raden wij aan om een inbraakbeveiligingssysteem te installeren rondom uw terrein en pand(en).

Ook als het gaat om brandbeveiliging, hebben ondernemers uit de agrarische sector andere behoeften dan andere zaakvoerders. Behalve het pand en het materiaal, lopen ook dieren gevaar wanneer dit niet goed geregeld is.

De geschikte beveiliging voor een landbouwbedrijf

Beveiliging heeft voor iedere ondernemer een andere betekenis. Bedrijven verschillen, behoeftes dus ook. Securitas Technology biedt altijd een passende oplossing:

FLEXIBEL INVESTEREN

Optimale beveiliging voor een vast bedrag per maand, inclusief installatie en service. Liever kopen? Dat kan natuurlijk ook.

BEVEILIGING OP MAAT

Het ene landbouwbedrijf wil aan de hand van camera’s een volledig zicht op het volledige terrein behouden, terwijl het andere bedrijf eerder een goede inbraakbeveiliging voor de stallen of serres wenst. Onze oplossingen zijn volledig aangepast op uw specifieke wensen, zo kunt u een heel beveiligingssysteem met alles erop en eraan laten installeren.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Een belangrijk kenmerk van onze beveiligingsoplossingen is het gebruiksgemak waarmee de systemen te bedienen en te beheren zijn. Beveiliging moet namelijk ontzorgen en u dus geen extra zorgen geven. Via een app schakelt u de systemen vanop afstand eenvoudig in en uit en beheert u zelf de gebruikers. 

ZORGELOOS BEVEILIGEN

Wij ontzorgen u door de volledige wet- en regelgeving voor onze rekening te nemen, zodat u kunt focussen op de toekomst van uw bedrijf.

farmer family

Met een gerust gevoel naar huis

Boeren maken lange dagen. Als uw dag erop zit, wilt u ook zeker zijn dat u geen omkijken meer heeft naar uw bedrijf. Daarom geven wij niet alleen advies over elektronische terreinbeveiliging, maar kijken we naar het totaalplaatje. Welke maatregelen kunt u bijvoorbeeld nog nemen om uw bedrijf te beveiligen? Zo kunt u ervoor kiezen om een beveiligingsoplossing met camera's te laten installeren, zodat u overal zicht op heeft. 

Ik wil meer informatie over elektronische beveiliging

Verzekeringseis: INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen

Uw boerderij of landbouwbedrijf voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen is een vereiste voor verzekeringsmaatschappijen. Ontdek nu hoe u uw bedrijf, zonder investering, kunt voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingsoplossingen.

Ik wil INCERT-gecertificeerde beveiliging

Voorkom ongewenste situaties dankzij Securitas Technology’s beveiligingsoplossingen

Show More