Beveilig uw autogarage

Een veilige omgeving creëren voor uw autogarage met INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van uw verzekeraar. En dát zonder nodige investering.

Een veilige omgeving draagt bij aan de toekomst van uw garage

Als ondernemer bent u altijd bezig met de toekomst van uw bedrijf. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen hebben op de toekomst van uw garage. Denk hierbij aan inbraak en brand. Beiden zorgen voor nare gevolgen waaronder bedrijfsverlies. 

Beveilig Jouw Autogarage
Schade Inbraak

Voorkom bedrijfsverlies en creëer een veilige omgeving voor uw garage

Bedrijfsverlies is één van de grootste zorgen bij ondernemers van autogarages. Of u nu eigenaar bent van een kleine, middelgrote of grote garage – het maakt niet uit - bedrijfsverlies door inbraak of brand komt nooit gelegen. Zorg dat uw garage voorzien is van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen, zodat in geval van inbraak of brand, uw systemen altijd voldoen aan de eisen van uw verzekeraar en zodat u recht heeft op een vergoeding.

VOORKOM BEDRIJFSVERLIES

Verzekeringseis: INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen

Uw garage voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen is een vereiste bij verzekeraars. Afhankelijk van de totale (verzekerde) waarde en de attractiviteit van de goederen wordt bepaald aan welke klasse uw beveiliging moeten voldoen.

Uw garage voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen zonder investering

Als ondernemer heeft u al veel (spaar)geld moeten investeren in het opstarten van uw eigen zaak. De veiligheid van uw garage is erg belangrijk én uw veiligheid is onze prioriteit. Daarom bieden wij onze beveiligingsoplossingen aan voor een vast bedrag per maand. Zo hoeft u niet opnieuw te investeren en kan u uw (spaar)geld besteden aan de toekomst van uw bedrijf.

KIES VOOR INCERT-gecertificeerde beveiliging

SEC Wall Camera

Voorkom ongewenste situaties met Securitas Technology’s beveiligingsoplossingen

Show More

De installatie en de verdere opvolging door Securitas Technology zijn zeer goed verlopen. Ook van de app op de smartphone zijn we zeer tevreden.

Bandencentrale QST Autoservice