Company News

De lancering van Securitas Technology drijft de toekomst van beveiliging

Published
SecTech_2022_Global_Data Connectivity-AdobeStock_411077937
De lancering van Securitas Technology drijft de toekomst van beveiliging
  • Securitas Technology bundelt tientallen jaren aan industriële expertise en uitgebreide technologische mogelijkheden om beveiligingsoplossingen en -diensten van wereldklasse te leveren aan klanten over de hele wereld.
  • Securitas Technology biedt diepgaande expertise in commerciële beveiliging, ondersteund door Securitas' uitgebreide portfolio van beveiligingsdiensten.

Brussel (15 maart 2023) – Securitas Technology, één van ’s werelds grootste aanbieders van geïntegreerde beveiligingssystemen, is nu officieel wereldwijd van start gegaan en bundelt de expertise en capaciteiten op het gebied van elektronische beveiliging van Securitas en STANLEY Security.

Deze aankondiging volgt op de overname van STANLEY Security door Securitas in juli 2022. Securitas Technology is nu klaar om de toekomst van de industrie opnieuw te definiëren.

"We zijn verheugd om Securitas Technology officieel en wereldwijd te lanceren en klanten op de hoogte te stellen van de enorme waarde die wij als beveiligingspartner kunnen bieden", zegt Securitas Technology Global President Tony Byerly. "Als wereldwijde leverancier hebben wij drie sterke voordelen: onze mensen, technologie en kennis. Ik ben ongelooflijk trots op de organisatie die we wereldwijd samen opbouwen en de rijke geschiedenis en diepgaande expertise die ons helpen een leider in de markt te worden."

Securitas Technology heeft wereldwijd ongeveer 13.000 medewerkers, waaronder meer dan 5.100 techniekers, en ruim 450 collega’s in België.

De op maat gemaakte oplossingen (waaronder een volledig assortiment video-, toegangscontrole- en inbraaksystemen) zijn ontworpen om zich aan te passen en mee te groeien met de veranderende beveiligingsbehoeften van bedrijven. Van ontwerp tot installatie, monitoring en analyse, heeft Securitas Technology de kennis, certificering en ervaring om bedrijven te helpen met het:

  • beschermen van hun mensen, eigendommen en middelen;
  • verbinden en integreren van hun technologieën;
  • optimaliseren van hun beveiligingsactiviteiten voor maximale efficiëntie.

"Ons doel om de wereld veiliger te maken blijft, en dat begint met ervoor te zorgen dat klanten centraal staan bij alles wat we doen", zegt Byerly. "Als volledig geïntegreerd, gespecialiseerd bedrijf op het gebied van beveiligingstechnologie bevinden we ons in een goede positie om onze klanten nog meer waarde te bieden. Of ze nu lokaal, regionaal, nationaal of internationaal zijn en of ze nu één locatie moeten beveiligen of een complex, uitgebreid beveiligingsprogramma voor meerdere locaties nodig hebben."

Securitas Technology bedient organisaties van alle soorten, maten en uiteenlopende beveiligingsrisico's. Ga voor meer informatie over oplossingen en diensten naar securitastechnology.be.

Over Securitas Technology

Securitas Technology, onderdeel van Securitas, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde beveiligingsoplossingen die bedrijven van alle soorten en maten helpen te beschermen, te verbinden en te optimaliseren. Meer dan 13.000 collega's in 40 landen zijn dagelijks gefocust op ons doel om uw wereld veiliger te maken en om een ongeëvenaarde klantervaring te leveren. Klanten staan centraal bij alles wat we doen. Onze mensen, kennis en technologie vormen de drijvende kracht achter ons verbonden ecosysteem van oplossingen en diensten op het gebied van veiligheid en beveiliging. Ga voor meer informatie naar securitastechnology.be.

Over Securitas

Securitas is een toonaangevende partner in beveiligings- en veiligheidsoplossingen die u helpt uw wereld veiliger te maken. Bijna negen decennia aan ervaring stellen ons in staat te zien wat anderen niet zien. Door gebruik te maken van technologie in samenwerking met onze klanten en door een innovatieve, wereldwijde aanpak, transformeren wij de beveiligingsindustrie. Met 350.000 medewerkers in 47 markten zien we een andere wereld en creëren we blijvende waarde voor onze klanten door te beschermen wat het belangrijkst is - hun mensen en eigendommen. Ga voor meer informatie naar securitas.be.