Inbraakalarmsystemen voor bedrijven

Een inbraakalarmsysteem is essentieel in het voorkomen of beperken van inbraken en vandalisme. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Onze specialisten helpen u graag.

Beveiligingsoplossingen voor elk type bedrijf: van eenmanszaken tot multinationals

Inbraakalarm voor uw bedrijf.

Voorkom hoog oplopende kosten en emotionele schade met een inbraak alarm voor uw bedrijf. Inbraken tijdens sluitingsuur zijn een veel voorkomend probleem in de bedrijfswereld. Bij gebrek aan een kwalitatief inbraakalarmsysteem kunnen dieven ongestoord hun gang gaan. Dit resulteert in de meeste gevallen tot een enorme ravage en/of financiële schade.

Een betrouwbaar inbraakalarm helpt bedrijven gemakkelijk inbraken te voorkomen. Een inbraakalarmsysteem functioneert niet alleen als afschrikmiddel, maar het geeft ook een waarschuwing aan onze eigen alarmcentrale.

Een inbreker kan uw eigendommen beschadigen, zorgen voor bedrijfsverlies en enorm veel angst zaaien. Daarom is het belangrijk om een inbraakalarm te installeren waarop u kunt vertrouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een draadloos inbraakalarmsysteem voor uw bedrijf? Securitas Technology kan u hierbij helpen. Op basis van uw behoeften maken wij een plan op maat.

Ervaar de kracht van een inbraakalarm

AFSCHRIKKEN VAN INDRINGERS

Behalve dat een inbraakalarm preventieve voordelen heeft, werkt het natuurlijk ook reactief. Op het moment dat een inbreker uw bedrijf binnendringt, zal het alarmsysteem dit detecteren en een alarmsignaal laten klinken of in werking zetten. Hierdoor wordt er meteen actie ondernomen en zal de inbreker waarschijnlijk gearresteerd of weggejaagd worden.

KLEINERE KANS OP INBRAAK

Een alarmsysteem heeft een preventieve werking. Een inbreker zal niet snel willen inbreken bij een bedrijf dat voorzien is van een inbraakalarm. Het is dus belangrijk dat uw alarmsysteem zichtbaar is.

BEPERKT DE SCHADE BIJ INBRAAK

Slaat de inbreker toch toe en denkt hij ongestoord te kunnen “shoppen”? Dan zal de inbreker van een koude douche thuiskomen. Door het enorme lawaai dat het alarm produceert, zal de inbreker zich in de meeste gevallen opgejaagd voelen en zo snel mogelijk weg willen. Dat kan de schade bij inbraak enorm beperken.

ZORGT VOOR RUST 

Al deze voordelen zorgen voor extra rust bij de eigenaar. Zo kunt u uw focus houden op uw core business en zorgeloos blijven ondernemen.

Wist u dat...

40
40%

van de ondernemers minstens 1x te maken krijgt met een inbraak?

60
60%

van de inbrekers het opgeeft bij een kwalitatief inbraakalarmsysteem?

70
13.565

inbraken per jaar plaatsvinden bij bedrijven?

Verklein de kans op inbraak dankzij een inbraakalarmsysteem

Elke zes minuten wordt er iemand het slachtoffer van een inbraak in België. Bescherm uw bedrijf en bedrijfspand dus tegen inbraakrisico’s met een inbraakalarm. Want het heeft meer voordelen dan u denkt. Ten eerste, voorkomt u materiële en financiële schade van de goederen en het bedrijf. Ten tweede, vermijdt u emotionele schade bij u en uw personeel.

Laat een inbraak de bedrijfsactiviteiten niet verstoren.

Een inbraak kan grote gevolgen hebben. Hoeveel geld verliest u als u tijdelijk de deuren moet sluiten door de grote schade na een inbraak? Of wanneer er goederen gestolen zijn die nodig zijn om de bedrijfsactiviteiten te kunnen uitvoeren? Voorkom inbraak en kies voor een beveiligingsoplossing van Securitas Technology. 

De succesformule voor inbraakbeveiliging.

Geef inbrekers geen kans met inbraakbeveiliging op maat. Zo kunt u kiezen voor een draadloos inbraakalarmsysteem met camera of een eenvoudiger systeem met sensoren. De basiselementen van uw oplossing op maat:

  • Een alarmcentrale of het brein van uw inbraakalarminstallatie
  • Een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
  • Detectoren – die reageren op beweging of geluid
  • Een alarmmelding via sirene ter plaatse – binnen en buiten
  • Een doorschakeling van het alarm naar uw smartphone en/of onze alarmcentrale zodat u zeker weet dat er snel de nodige actie ondernomen wordt bij een alarmsignaal.

De voordelen van een inbraakalarmsysteem

Show More

Veelgestelde vragen