Wie we van dienst zijn

SecTech_2022_UK_Tech With Customer-220823_0610_jpg

Samen met onze klanten de toekomst van beveiliging creëren

Beveiligingstechnologie die met u meegroeit

We zijn er trots op dat we honderdduizenden klanten in verschillende markten en industrieën bedienen, gespecialiseerd in het leveren van end-to-end elektronische beveiligingssystemen en -services voor grote, internationale, nationale, regionale en lokale commerciële bedrijven.

Of uw organisatie nu opereert vanaf één locatie of zich uitbreidt tot een netwerk van nationale en internationale locaties, wij bieden onze klanten een schaalbaar partnerschap voor de lange termijn dat betekent dat we er zijn om uw bedrijf te ondersteunen terwijl het groeit en wanneer uw behoeften aan beveiligingstechnologie veranderen.

Praat met een van onze experts over hoe we uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

Een gespecialiseerde partner in elektronische beveiliging voor commerciële klanten

We werken samen met organisaties die behoefte hebben aan op maat gemaakte elektronische beveiligingssystemen, ondersteund door doorlopende onderhouds- en bewakingsdiensten.

Zakelijke klanten

Dienstverlening aan grote organisaties met zeer geavanceerde eisen op het gebied van systeemintegratie en die opereren in complexe of gespecialiseerde omgevingen.

Wereldwijde, nationale en regionale klanten

We bedienen klanten die oplossingen nodig hebben die naadloos en op een consistente en gestandaardiseerde manier kunnen worden gerepliceerd in meerdere landen en continenten.

Lokale commerciële klanten

Dienstverlening aan lokale commerciële bedrijven met een of meer vestigingen die behoefte hebben aan persoonlijke elektronische beveiligingsoplossingen en -diensten - geen kant-en-klare of doe-het-zelfsystemen.

Globe with technology background
WERELDWIJD KLANTENPROGRAMMA

Meer waarde leveren voor multinationale klanten

Met ons Global Clients Program helpen we organisaties bij het integreren en onderhouden van een consistente beveiligingservaring binnen hun hele onderneming. Met een dekking op zes continenten maken we gebruik van ons geografisch bereik om wereldwijde beveiligingsexpertise en standaardisatie te leveren voor multinationale organisaties.

Meer informatie over ons Global Clients-programma

BRANCHESPECIFIEKE EXPERTISE

Oplossingen op maat creëren voor elke bedrijfsomgeving

Dankzij onze ervaring met het oplossen van beveiligingsproblemen in een groot aantal branches begrijpen we de unieke risico's waarmee uw organisatie elke dag in uw omgeving te maken heeft. Tot de belangrijkste sectoren die we bedienen behoren:

Bekijk alle industrieën

SecTech_2023_Global_Banking-AdobeStock_230069122
UW VERTROUWDE ADVISEUR

Verder gaan dan de industrienormen

Wij geloven dat onze wereldwijde aanwezigheid, onze branche-expertise, onze partnerschapsbenadering en onze focus op innovatie ons tot marktleider maken in de elektronische beveiligingsmarkt. We zijn trots op wat we doen en maken gebruik van geavanceerde technologieën om u te helpen complexe problemen op te lossen. Dit gaat gepaard met een baanbrekende aanpak en toewijding aan het leveren van uitmuntendheid bij elk contactmoment met de klant.

Ontdek hieronder de belangrijkste onderscheidende factoren die extra waarde creëren voor elke klant die we bedienen:

Uitmuntend ingenieurscentrum

Standaardisatie. Consistentie. Integratie. Kom meer te weten over ons toonaangevende Center of Excellence, waar superieure beveiligingstechniek tot leven komt.
SecTech_2022_NY, US_Wide of Product Wall-8E9A2405

Technologische innovatie

Laten we morgen samen aanpakken. Bekijk hoe onze focus op geavanceerde technologie aanzet tot innovatie op het gebied van beveiliging.
SecTech_2022_Global_Data Connectivity-AdobeStock_411077937-min

Waarom Securitas Technology?

Wij zien een andere wereld. Ontdek hoe we bedrijven over de hele wereld helpen te transformeren met de kracht van safe.
SecTech_DataConnectivity_Government

Los vandaag nog uw elektronische beveiligingsbehoeften op

Spreek met een Securitas Technology expert