Wie zijn we?

Van driving on location.

We help make your world a safer place. 

Wij zijn Securitas Technology.

Securitas Technology is een wereldleider en wereldwijde leverancier van beveiligingsoplossingen. We zijn trots om als vertrouwde beveiligingspartner organisaties over de hele wereld te helpen bij het implementeren van slimme en innovatieve beveiligingsoplossingen. We zetten ons dagelijks in om voor iedereen een veiligere en efficiëntere wereld te creëren.

Ontdek onze oplossingen

Waarom kiezen voor Securitas Technology?

Onze purpose & kernwaarden

Samen met Securitas helpen we van uw wereld een veiligere plek te maken. Onze kernwaarden zijn integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid. Met deze kernwaarden creëren we waarde en houvast voor klanten en collega's. Deze kernwaarden - gesymboliseerd door drie rode stippen in ons logo - leiden ons al bijna 9 decennia.

Securitas Technology Heart

Onze rijke geschiedenis

Securitas Technology bouwt voort op innovatie, met roots in de beveiligingsindustrie die teruggaan tot 1934. Als onderdeel van Securitas hebben we een rijke geschiedenis in het leiden en transformen van de beveiligingsindustrie, waarbij onze klanten altijd centraal staan bij alles wat we doen. Met diepgaande expertise op het gebied van beveiliging en tientallen jaren ervaring, zijn we er trots op dat we organisaties een complete set aan oplossingen en diensten kunnen bieden.

Onze mensen

Uitstekende service zit in ons DNA en is de basis voor een ongeëvenaarde klantervaring. Van gestroomlijnde acount- en programmabeheer tot snelle en effectieve klantondersteuning, ons personeel staat te allen tijde voor u klaar. Waar en wanneer u ons ook nodig heeft.

Onze kennis & innovatie

Door gebruik te maken van onze kennis en wereldwijde platform om innovatie te stimuleren, leveren we oplossingen die bedrijven helpen de uitdagingen van vandaag op te lossen en zich voor te bereiden op de kansen van morgen.

Onze technologie

Ons ecosysteem van beveiligingsoplossingen helpt bedrijven te versterken en te transformeren om de wereld veiliger te maken. Ons ecosysteem kan u helpen:

  • Bescherm uw mensen, eigendommen en bezittingen
  • Verbind en integreer uw technologieën
  • Uw activiteiten te optimaliseren voor maximale efficiëntie

Erkende prestaties

Securitas Technology heeft verschillende erkenningen behaald voor de uitmuntendheid van haar mensen, kennis en technologie.

Award Icons for Securitas Technology website. Award Icons for Securitas Technology website. Award Icons for Securitas Technology website. Award Icons for Securitas Technology website. Award Icons for Securitas Technology website. SecTech_2023_Global_SDM Partner Logo