Remote Guarding

Met Remote Guarding beschikt u over een professioneel beveiligingsteam op afstand dat alle traditionele taken van beveiligers kan uitvoeren, tegen een fractie van de kosten van beveiligers ter plaatse.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ons team helpt u graag verder.

BETERE BEVEILIGING TEGEN LAGERE KOSTEN

Remote Guarding

Voor veel bedrijven is de overstap naar bewaking op afstand nog een grote stap. Het vergt namelijk een bepaalde visie en een hoop lef. Bent u op zoek naar mogelijkheden om te besparen op beveiliging zonder in te boeten op veiligheid? Dan is Remote Guarding de oplossing voor uw bedrijf. De Securitas Technology Alarmcentrale biedt namelijk vanuit haar meldkamer in Edingen een breed pakket van beveiligingsdiensten aan. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijf altijd en overal wordt beveiligd.

SecTech_2019_MonitoringCenter_EU

Door de coronapandemie weten we dat we veel meer op afstand kunnen doen dan we dachten. Voor de beveiligingssector is dit niets nieuws. Al jaren kunnen veel taken van mensen op locatie, zoals beveiligers, receptionistes en facility medewerkers, op afstand worden overgenomen door onze Securitas Technology meldkamer. In veel bedrijven is de personeelsbezetting veel lager dan voordien en de meeste bedrijven verwachten niet terug te gaan naar de werking die van toepassing was voor de coronapandemie. Reden te meer om te kijken hoe bedrijfsprocessen, zoals beveiliging, goedkoper en efficiënter kunnen.

In onze eigen meldkamer kunnen we veel taken van mensen op locatie overnemen via beveiligingstechniek zoals camera-, inbraak- en toegangscontrolesystemen te combineren met menselijk toezicht. Zo kunnen wij toegangscontrole, bewakingsrondes, open- en sluitbegeleiding en zelfs facility management op afstand overnemen. Met Remote Guarding hebben we 24/7 ogen op ieder onderdeel van uw bedrijf. Dat zorgt voor meer veiligheid en dat tegen een fractie van de kosten voor de mensen ter plaatse.

Ervaar de kracht van Remote Guarding

MEER VEILIGHEID EN EFFICIËNTERE BEVEILIGING

Medewerkers ter plaatse kunnen maar op één plek tegelijkertijd zijn, waardoor volledig zicht op het terrein en/of gebouw onmogelijk is. Met Remote Guarding wordt slimme techniek gecombineerd met menselijk toezicht: zo is er altijd en overal zicht op iedere situatie en is er een snelle afhandeling van incidenten.

KOSTENBESPARING

De inzet van moderne beveiligingsapparatuur in combinatie met menselijk toezicht en het ingrijpen op afstand levert forse besparingen op. Er zijn business cases waarbij de kosten voor beveiliging tot een derde verminderd kunnen worden.

ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR

Altijd en overal hetzelfde veiligheids- en serviceniveau behouden, zonder 24/7 mensen in dienst te hebben: met Remote Guarding kan het. Vanuit onze meldkamer handelen we 24 uur per dag taken van beveiligers, receptionistes en facility medewerkers af.

PROFITEER VAN KWALITEIT EN ERVARING

Wij leveren deze diensten al jaren aan een breed scala aan klanten, onze operators worden continu getraind om op iedere situatie efficiënt en accuraat te kunnen reageren. Met Remote Guarding profiteert u van deze kwaliteit en ervaring.

REMOTE GUARDING

Maak kennis met onze Remote Guarding diensten

De diensten waar normaal een medewerker voor aanwezig moet zijn, kunnen worden afgehandeld door operators vanuit de alarmcentrale in Edingen.

Videoverificatie

De meeste alarmen die afgaan, zijn valse alarmen. Met videoverificatie kan de meldkamer binnen enkele minuten inschatten of het inderdaad een vals alarm is, of dat de hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Daarvoor hoeft niemand ter plaatse te komen. Dat scheelt tijd en geld.

Video surveillance monitoring system
Man watches video surveillance feed

Remote videobewaking

Ook als er geen alarm afgaat, kan het wenselijk zijn om een oogje in het zeil te houden. Vaak doen bewakers ter plaatse bewakingsrondes. Dat kan ook op afstand gebeuren door een meldkamer. Op bepaalde tijden worden alle camerabeelden bekeken om te zien of er zich geen verdachte of ongewenste situaties voordoen.

Remote toegangscontrole

Als bedrijf wilt u graag grip houden op wie er welke ruimte in kan en mag. Remote toegangscontrole is een goede toevoeging op toegangscontroleoplossingen. Door camerabewaking en intercom te combineren met het toegangscontrolesysteem kan de meldkamer zien wie er toegang wil en zo op afstand deuren, hekken en slagbomen openen.

Tapping card on keypad for access
SecTech_2020_SecurityMon_US_1

Remote open- en sluitbegeleiding

Of het nu een winkelmedewerker is die ’s ochtends vroeg alleen de winkel opent, of iemand die als laatste ’s avonds nog op kantoor aan het werk is: als werkgever wilt u er alles aan doen om medewerkers veilig te houden. Met remote open- en   sluitbegeleiding wordt er altijd, vanuit de meldkamer, een oogje in het zeil gehouden.

Remote facility management

Beveiligers op locatie hebben veel taken waar zij verantwoordelijk voor zijn, vaak ook facilitaire taken. Veel van deze taken kunnen (deels) vanop afstand worden overgenomen, zoals het monitoren van beveiligingssystemen of het signaleren en opvolgen van reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden.

Schade Inbraak