Zorginstellingen

Wenst u een veilige omgeving te creëren voor uw personeel en patiënten? Ontdek welke beveiligingsoplossingen u kunt inzetten om uw zorginstelling te beveiligen.

De belangrijkste beveiligingsaspecten van zorginstellingen

Beveiliging voor zorginstellingen is cruciaal: de meest kwetsbare mensen zijn van zorgverleners afhankelijk voor hun veiligheid. Daarnaast is het van essentieel belang dat ook de veiligheid van het personeel wordt gewaarborgd. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden die zorginstellingen de afgelopen jaren helaas hebben ervaren. Dat maakt beveiliging voor deze sector essentieel, maar ook erg complex. Securitas Technology neemt patiëntenzorg serieus. Met een duidelijke visie op het leveren van geïntegreerde beveiligings- en communicatiesystemen voor zorginstellingen waarbij personeel en patiënten centraal staan.

Meer over Securitas Technology

Geavanceerde beveiligingsoplossingen voor zorginstellingen

Ons vermogen om meerdere leveranciers en systemen samen te brengen, om efficiëntie te verhogen en kosten te verlagen, zorgen ervoor dat we in staat zijn om tal van uitdagingen in de zorgsector op te lossen. Cameratoezicht in een zorgcentrum is bijvoorbeeld één van de unieke beveiligingsoplossingen die Securitas Technology biedt. Voor meer beveiligingsoplossingen op maat, neemt u contact op met één van onze specialisten.

Neem contact op

Zorgmedewerker op tablet

Voorkom ongewenste situaties met Securitas Technology’s beveiligingsoplossingen

Show More
SEC Wall Camera

Verzekeringseis:
INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen

Verzekeraars stellen eisen aan beveiliging van zorginstellingen. Als beveiligingssystemen niet INCERT-gecertificeerd zijn, is de kans groot dat de verzekeraar niet zal uitbetalen wanneer er iets gebeurt. Securitas Technology heeft gecertificeerde adviseurs en monteurs. Dit biedt de mogelijkheid dat wij INCERT-gecertificeerde systemen installeren die voldoen aan alle verzekeringseisen.