COVID-19

Belangrijke Mededeling Ivm Het Coronavirus

Belangrijke Mededeling Ivm Het Coronavirus
hidden

In het kader van veiligheid en beveiliging vinden wij het belangrijk om u te laten weten wat we doen om de risico's voor onze werknemers, klanten en partners met betrekking tot het nieuwe coronavirus (COVID-19) te beperken. Stanley Black & Decker en STANLEY Security blijven onze bedrijven actief en effectief leiden in reactie op COVID-19, met drie hoofddoelstellingen centraal:

  1. Onze werknemers en hun families beschermen. Dit betekent dat, waar mogelijk, onze medewerkers vanuit huis werken. Wanneer dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld voor servicemonteurs of medewerkers van ons Security Operations Center (meldkamer), hebben wij hen voorzien van de nodige veiligheidsinstructies en beschermingsmiddelen.
     
  2. Ervoor zorgen dat ons bedrijf volledig operationeel is om klanten te bedienen. Op ons Security Operations Center, van waaruit wij onze klanten 24/7 bewaken, is ons noodplan van kracht. Hierdoor zijn we in staat om jouw bewaking permanent te verzekeren, zoals ujegewend bent van ons. Onze serviceafdeling heeft de nodige maatregelen genomen om te garanderen dat we altijd in staat zijn om storingen op te lossen. Waar mogelijk zullen we storingen remote oplossen. Alleen als het echt noodzakelijk is, zal een van onze monteurs op locatie storingen verhelpen.
     
  3. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus in te dammen. In onze bijdrage om de verdere verspreiding van COVID-19 te helpen voorkomen, heeft STANLEY Security wereldwijde en regionale reisbeperkingen ingesteld. We blijven de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid- en WHO-richtlijnen benadrukken bij onze werknemers voor persoonlijke preventiemaatregelen en reisbegeleiding, en moedigen werknemers aan om virtueel groepsbijeenkomsten te houden.

We blijven deze situatie nauwlettend volgen en zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat onze kernactiviteiten volledig operationeel blijven om jouw veiligheid te garanderen.

Wij danken je voor jouw begrip.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen