Service & onderhoud

SecTech_2022_NY, US_Engineer Working-8E9A2396

Jouw beveilingssystemen up-to-date houden

De beveiligingsoplossingen van Securitas Technology leveren een onmiskenbare bijdrage aan het beperken van risico’s op brandinbraak of diefstal. Het zijn moderne alarmsystemen die je directe alarmopvolging garanderen. Maar zelfs een batterij in een bedieningspaneel of een spaarlamp in een alarmlicht moet weleens worden vervangen.

Jaarlijkse check-up

Periodiek bezoeken onze monteurs u voor een servicecheck. Zo houden we uw beveiligingssystemen up-to-date. Zij analyseren de werking van uw beveiligingssysteem, testen de doormeldingen naar de alarmcentrale en bekijken of er voor jouw systeem noodzakelijke updates moeten worden gedaan. Bij remote service worden automatisch systeemupdates uitgevoerd – praktisch, kostenefficiënt en snel. Altijd met het gemak van een vaste aanspreekpartner. Sneller is beter.

Beveiligingsinnovaties in uw bedrijf

Maar we doen meer dan dat. Securitas Technology is wereldwijd marktleider in beveiligingsoplossingen voor ondernemingen en kijkt graag voor vooruit. We investeren permanent in technologische innovaties en sluiten jouw bedrijfsbeveiliging waar mogelijk ook direct aan op deze nieuwe technologieën. Gratis. Zo ontwikkelden onze innovatielabs Securitas Technology Guard: een online beveiligingsapp waarmee je jouw mobiele telefoon omtovert tot alarmcentrale. Zo helpt onze vooruitgang ook jou vooruit.

Excellente service en gedegen onderhoud. Dat is waar we voor staan:

  • Installatie en jaarlijks onderhoud door eigen technische dienst

  • Landelijke servicedekking, 24 uur per dag bereikbaar, snel op locatie

  • Direct contact met het Securitas Technology Operations Center bij meldingen

  • Direct contact met onze klantenservice bij storingen of andere vragen

  • Altijd inclusief onderhoud en beheer binnen looptijd contract

  • Securitas Technology Zekerheid, complete beveiligingsoplossingen huren tegen een vast bedrag per maand.

Snelle en adequate service die zorgeloos ondernemen faciliteert? Onderneem veiliger Securitas Technology. Neem nu contact met ons op.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen