Klantverhaal

Beveiliging voor garages: QST Autoservice Roosdaal

Door zijn passie voor snelle wagens, besloot Stefaan Schoonjans jaren geleden een eigen raceteam op te richten, waarmee hij al snel in de prijzen viel. Om zijn passie met andere mensen te delen, besloot hij om eveneens een raceschool op te richten in het hart van de racewereld in België, Heusden-Zolder.

Het onderhoud van de racewagens gebeurde ook in Zolder, maar aangezien autoracen een seizoensgebonden sport is, werd al het materiaal voor het onderhoud verschillende maanden per jaar niet gebruikt. Hierop zette Stefaan een volgende stap en richtte hij een eigen bandencentrale/garage op, QST Autoservice, waar ook particulieren terechtkonden voor hun wagen. Ze kunnen er niet alleen terecht voor banden en velgen, maar ook voor een algemeen onderhoud van de wagen.

Enkele maanden geleden besloten ze om de garage in Roosdaal uit te rusten met camera’s. “We wilden een camerasysteem om 2 hoofdredenen. Ten eerste omdat er aan de overkant van de straat een discotheek is. Veel feestvierders komen hier vaak tegen de muur plassen, wat onze garage geen professionele uitstraling geeft naar klanten die hier over de vloer komen. Een tweede reden is eerder preventief. Een racewagen is een luxewagen en dus een dure wagen, waardoor dit natuurlijk potentiële inbrekers kan aantrekken. Door onze uitgebreide ervaring en expertise, herstellen wij ook wagens van andere garages. Dat zijn vaak dure wagens, met veel elektronica in. En dat trekt inbrekers aan.”

STANLEY Security heeft zowel buiten als binnen telkens 2 camera’s geïnstalleerd. Stefaan kan alle activiteiten die de camera’s opnemen makkelijk via de smartphone raadplegen. “De installatie en de verdere opvolging door STANLEY Security zijn zeer goed verlopen. Ook van de app op de smartphone zijn we zeer tevreden. Zeer makkelijk om te gebruiken.”

Bandencentrale QST Autoservice
Zaakvoerders QST Autoservice Roosdaal aan inkom

Benieuwd naar onze oplossingen?

STANLEY Security verzorgt geïntegreerde beveiligingsoplossingen die passen bij de specifieke wensen van garages:

Camera's

Voorkom ongewenst bezoek op uw terrein dankzij camerabeveiliging. Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kan u altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van STANLEY Security en beschikt u altijd over duidelijke bewijslast.

LEES MEER

Inbraakbeveiliging

Elke zes minuten wordt er iemand slachtoffer van een inbraak. Helaas wordt de waarde van goede alarmsystemen vaak onderschat. Met onze INCERT-gecertificeerde beveiligingsoplossingen weet u zeker dat u duurzame kwaliteit in huis haalt.

Lees meer

Branddetectie

Wij installeren complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood, zorgen wij voor directe inzet van brandweer en andere hulpdiensten.

LEES MEER

Toegangscontrole

Met toegangscontrole van STANLEY Security kan u op afstand gewenste bezoekers toegang geven of de toegang voor onbevoegden weigeren. Zo heeft u altijd zélf de touwtjes in handen!

LEES MEER