Remote open- en sluitbegeleiding Remote services

SecTech_2020_SecurityMon_US_1

Beeld je even in: je bent als laatste op kantoor, sluit de deur en je begeeft je op een nagenoeg verlaten parking. Herken je het ongemakkelijke gevoel dat je bekruipt? Iemand die op afstand meekijkt of de kust veilig is, kan ervoor zorgen dat je met een veilig gevoel naar huis gaat.

Welk type zaak je ook hebt, van een winkel tot een restaurant, café of bedrijf, het dagelijks openen en sluiten is en blijft een kwetsbaar en onzeker moment. De meeste overvallen gebeuren dan ook tijdens deze momenten. Om eventuele incidenten voor te zijn, kan je kiezen voor een open- en sluitassistentie. Onze medewerkers op de meldkamer kijken eerst of de omgeving veilig is voordat je het gebouw verlaat. Pas als alles veilig is zal de meldkamer operator aangeven dat je naar buiten of naar binnen kunt.

Een aantal belangrijke voordelen van de open- en sluitbegeleiding zijn:

  • Beveiliging van medewerkers die alleen of buiten de kantooruren werken, zoals schoonmaakpersoneel of personeel die overwerken.

  • Door het openen/sluiten in combinatie met het exact weten waar je je bevindt in het gebouw, kan direct en snel de juiste hulp ingezet worden.

  • Vergroot het veiligheidsgevoel van je medewerkers en je eigen gemoedsrust.

  • Helpt op een preventieve manier incidenten voorkomen.

  • Kostenbesparend: persoonlijke bescherming zonder de aanwezigheid van een beveiliger.

  • De operators van onze meldkamer beschikken over de nodige opleiding, kennis en ervaring om je te helpen je toegangscontrole zo optimaal mogelijk in te zetten.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen