Industrie

Shelf of boxes in warehouse

Bij industriebedrijven zijn productiesystemen vaak nauw verweven met technologie.

Automatisering is overal en zorgt voor efficiency. De geïntegreerde beveiligingsoplossingen van Securitas Technology voor de industrie bieden controle over de ICT-omgeving, zorgen voor een veiliger werkomgeving en bewaken de voortgang van productieprocessen.

Geavanceerde en geïntegreerde beveiligingsoplossingen

Industriële processen garanderen is de kurk waar elke industrieonderneming op drijft. Het stilvallen van de productie leidt al snel tot productieverliezen, om nog maar niet te spreken over de mogelijke imagoschade en omzetderving die een calamiteit teweeg kan brengen. Securitas Technology begrijpt dat, we zijn zelf onderdeel van een van de grootste industrieondernemingen ter wereld.

Kritieke gebieden beveiligen

De continuïteit van processen valt of staat met de juiste beveiliging: weten wat er precies speelt, wie zich waar begint en controle houden over toegangsniveaus: het is de basis van goede beveiliging. Van het adviseren op gebied van risicoprofielen en preventiemaatregelen tot het ontwerpen van een multi site oplossing die op 1 site even effectief zal zijn als op 50 sites, een robuuste beveiligingsstrategie zorgt voor standaard operationele procedures en beveiligingsbeleid consistent en efficiënt op verschillende sites worden geïmplementeerd. Securitas Technology integreert cloud based oplossingen en services zodat industriële ondernemingen voldoen aan alle veiligheidseisen.

Aanpakken van de kwetsbaarheid van data

Bedrijven leunen meer dan ooit op ICT om de capaciteit te maximaliseren en met data-uitwisseling die een steeds kritischer onderdeel wordt van onderling verbonden processen, neemt de bezorgdheid over de impact van inbreuk op gegevensbeveiliging op de internationale handel toe. Bij Securitas Technology hebben we teams die gespecialiseerd zijn in datacenters: deskundige, toegewijde datacenter-programmabeheerders en technici, die samen met jou jouw data beschermt.

Altijd dichtbij en beschikbaar

Securitas Technology is een wereldwijde beveiligingsexpert met veel regionale wortels. Dit betekent dat wij altijd dichtbij en altijd beschikbaar zijn, maar bovendien altijd beveiligingsvraagstukken kunnen beantwoorden, hoe complex ook.

Compliant met wet- en regelgeving

Of het nu gaat om systeemintegratie van bestaande security-protocollen of het ontwikkelen van een risicoanalyse voor een nieuwe productiefaciliteit, Securitas Technology biedt je de expertise waarmee je jouw mensen en gasten beter beschermt, terreinen en productielijnen probleemloos beveiligt en jouw connected ICT-infrastructuur slimmer wapent tegen aanvallers. Dankzij innovatieve systeemoplossingen die risico’s wegnemen en jouw operationele kosten aanzienlijk verlagen. Altijd compliant met de laatste wet- en regelgeving.

SaaS

Met Security as a Service biedt Securitas Technology volledig geïntegreerde cloud based beveiligingsoplossingen. Ze maken snelle wijzigingen in configuraties en implementaties mogelijk en verlagen de kosten van verplaatsingen, toevoegingen en wijzigingen binnen de geïmplementeerde oplossingen. Er is minder hardware ter plaatse, wat beheer en onderhoud kostenefficiënter maakt en nieuwe capaciteit sneller beveiligt. Bovendien zijn de systemen altijd up-to-date, cyberveilig en beschikbaar en ondersteunen we altijd de nieuwste functies en technologieën met SaaS.

Lees Meer

Toegangscontrole

Met een groot aantal verschillende locaties, bemand en onbemand, kan het veilig houden van mensen en goederen een uitdaging zijn voor grote of kleine industriële spelers.

Securitas Technology ontwikkelt geïntegreerde systemen voor toegangsverlening, zodat medewerkers met een Smart Card gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot al deze locaties. Deze Smart Cards worden door Securitas Technology in eigen beheer gemaakt, waardoor er altijd snel en veilig geleverd kan worden.

Lees Meer

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging geeft 24 uur per dag haarscherp beeld van wat er binnen een organisatie gebeurt. 

Maar video-observatie is meer. Beelden moeten van uitstekende kwaliteit zijn, maar het is ook van belang dat videobeelden op de juiste manier geanalyseerd en opgeslagen worden. Ook hier levert Securitas Technology verschil. Onze softwarespecialisten hebben ruime expertise op het gebied van VCA (Video Content Analyse) en software voor observatie, opslag en verwerking van het beeldmateriaal. 

Lees Meer

Remote Guarding

Wanneer beveiliging een 24/7 vereiste is, biedt technologie een betrouwbaar en kostenefficiënt alternatief voor traditionele manguarding.

Bij Remote Guarding wordt geavanceerde beveiligingstechnologie optimaal gecombineerd met gecentraliseerd menselijk toezicht en ingrijpen op locatie. Pas als de situatie er echt om vraagt gaan beveiligingsbeambten naar de locatie om de daar ontstane dreiging of calamiteiten op te lossen. 

Lees Meer

Fire Protection

Industrie heeft vaak te maken met brandbare stoffen en moet daarom aan zeer strenge eisen voldoen. Een goede brandbeveiliging met snelle opvolging is daarom van levensbelang voor de sector.

Lees Meer

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen