Datacenters
& Telecom

Nexans lobby desk in front of security gates

Beveiliging van datacenters

Datacenters zijn de afgelopen jaren sterk veranderd, de beveiliging van datacenters is met dezelfde snelheid veranderd en ontwikkeld. Tegenwoordig gaat een goede beveiliging verder dan de uptime en efficiëntie van het systeem. Het gaat er ook om ervoor te zorgen dat ongeacht de reikwijdte - van greenfield tot wereldwijde beveiligingsupgradeprogramma's - datacenterbeveiligingsprojecten op de juiste manier worden voorzien en dat projectrisico's consistent en betrouwbaar worden beheerd gedurende de levenscyclus.

Bij STANLEY Security brengen we jarenlange beveiligingsexpertise van ons wereldwijde team samen met een rijk ecosysteem van partnerships, waarmee we klanten in alle fasen van hun datacenterprojecten kunnen ondersteunen: concept tot ontwerp, installatie tot operaties en upgrades. Dit is de reden waarom, van hyperscale tot microdatacenters, ons vermogen om op tijd en on-target te leveren wordt vertrouwd door enkele van de meest risicomijdende en technologisch geavanceerde organisaties ter wereld.

Man uses keycard to open security gate
Woman at computer desk wearing headset

Gemoedsrust op wereldschaal

Met een aanwezigheid in 60 landen strekt onze levering van datacenterprojecten zich uit over de hele wereld, met toegewijde ontwerpteams in Noord-Amerika, Europa en Azië. We werken met alle Enterprise-niveau Access-, CCTV- en indringersystemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten op ondernemingsniveau met:

 • Beveiliging Masterplanning
 • Technische audits
 • BIM / CAD-beveiligingssysteemontwerp en -programmering
 • Project management
 • Systeeminstallatie
 • Getuigen testen
 • Systeemafmelding / inbedrijfstelling
 • Prestatiemanagement

We ontwerpen volgens wereldwijde normen en zorgen tegelijkertijd voor lokale compliance en best practices, inclusief arbeidswetten, waardoor het risico wordt beperkt dat klanten naar nieuwe regio's uitbreiden.

Risico's voor de supply chain

Door samen te werken met STANLEY Security profiteren onze datacenterklanten van een veerkrachtige wereldwijde supply chain met geavanceerde voorraadniveaus van kritieke reserveonderdelen in elke regio. Onze expertise omvat vraagprognoses en helpt je bij het voldoen aan wereldwijde maatregelen voor product compliance, inclusief applicatie- en productnormen en wereldwijde milieuregelgeving.

Onze Value Added Reseller-status betekent dat we relaties hebben opgebouwd met de belangrijkste leveranciers van apparatuur en technologieleveranciers, en deze benutten om onze klanten te helpen bij het beheren van de supply chain-risico's van hun projecten, waaronder producten aan het einde van de levensduur.

Bekroonde teams voor systeemontwerp en -installatie

Onze Global Data Center Security Practice is de belangrijkste reden waarom de helft van de Top 10 Fortune 500-technologiebedrijven op STANLEY Security vertrouwen. Ons team maakt een consistent, wereldwijd leveringsmodel mogelijk dat overeenkomt met de flexibiliteit, schaal en snelheid van de services die onze datacenter-klanten nodig hebben.

Zoals blijkt uit vier langdurige klantrelaties, combineert het team wereldwijde en lokale expertise in ontwerp, engineering en projectbeheer, waardoor klanten het vertrouwen krijgen dat hun beveiligingsprojecten worden geleverd volgens een consistente en best-in-class standaard, ongeacht de locatie.

We investeren ook aanzienlijk in continue professionele ontwikkeling en cross-skilling van onze teams, dit zorgt ervoor dat we de technische vaardigheden in onze lokale teams hebben ingebed om zelfs de meest uitdagende technische problemen op te lossen.

Unieke systeemontwerpmogelijkheden

Best-in-class, missiekritieke fysieke beveiliging begint met best-in-class ontwerp. Als een geaccrediteerde BIM niveau 2-organisatie (en het eerste beveiligingsbedrijf dat dit niveau in Europa bereikt), maken we gebruik van toonaangevende ontwerp- en projecttools, waaronder:

 • Volledige proceshandleidingen voor ontwerp, installatie, inbedrijfstelling en service
 • Gecertificeerde beveiligingsprojectmanagers (CSPM) / Prince 2
 • Volledig pakket met de nieuwste tools voor ontwerp en digitaal workflowbeheer en samenwerking
 • Veilige gecodeerde online documentopslagportals en bestandsoverdrachtservices voor
 • Award-winning system design and installation teams.

De robuuste ontwerpprincipes die we dag in dag uit beoefenen, geven onze klanten het vertrouwen dat projecten snel en op tijd worden uitgevoerd.

Stack of drives in datacenter

Wereldwijd beheer van beveiligingsprogramma's

Naarmate bedreigingen voor datacenteractiviteiten evolueren, is de mogelijkheid om beveiligingsapparatuur of -praktijken snel te upgraden over wereldwijd verspreide sites van het grootste belang. Standaardisatie - van technologieën en beveiligingsmethoden - is cruciaal.

Al onze Data Center-teamexperts doorlopen CSPM-certificering - de eerste beveiligingsspecifieke projectmanagementcertificering, met een focus op veerkracht en robuustheid. Dit stelt ons in staat om de beste projectmobilisaties en -besturingen te leveren, snelle en tijdige projectlevering te ondersteunen en de efficiëntie voor upgrades, onderhoud en probleemoplossing te verhogen. Dit wordt ondersteund door een cultuur van perfectie - tot in de kleinste details - om echte standaardisatie van de installatie te garanderen.

Systemen van de juiste maat, de beste technologieën

De waarde van een beveiligingssysteem ligt in de mogelijkheid om het datacenter van vandaag te beveiligen, terwijl tegelijkertijd de integratie van nieuwe technologie mogelijk wordt. Bij datacenters draait alles om juiste maatvoering. Beveiliging is niet anders. STANLEY Security, van de nieuwste virtuele barrières of aanwezigheidsdetectie tot biometrische gegevens of analyses. Met onze ervaring in professionele beveiliging  van datacenters weten we dat de technologieën die we inzetten logisch zijn voor de operationele en procedurele behoeften van vandaag, terwijl we plannen maken voor de toekomst.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen