Klantverhaal

Beveiliging voor retail: Jumbo supermarkt

De uitdagingen

Sinds eind 2019 zijn de eerste Jumbo winkels in België geopend. De Nederlandse supermarktketen ziet heel veel kansen in het Belgische supermarktlandschap. De klant hoeft bij Jumbo namelijk niet te kiezen tussen de beste service of een buitengewoon groot assortiment, of altijd lage prijzen. Bij Jumbo is alles inbegrepen. Ondertussen heeft Jumbo zo'n 20-tal vestigingen in België.

Om de klantenservice te verbeteren, heeft Jumbo onlangs zelfscankassa's geïntroduceerd. Hoewel zelfscankassa’s de filialen in staat stellen om activiteiten te optimaliseren en kosten te verlagen, brengt het ook beveiligingsrisico’s (zoals bezorgdheid over toenemende diefstal) met zich mee. Jumbo was op zoek naar een partner die niet alleen de kassa's zou beveiligen, maar die ook complete beveiliging zou bieden, inclusief brand- en inbraakdetectie, bewaking en bewaking op afstand.

 

De oplossing

Om de beveiliging te verbeteren en diefstal te detecteren, installeerde STANLEY Security camera's voor de beveiliging van de zelfscankassa’s en de winkel. Aangezien STANLEY Security een eigen alarmcentrale heeft, weet Jumbo dat ze STANLEY Security kunnen vertrouwen als enige aanspreekpunt voor hun beveiliging en als partner die deze beveiligingsactiviteiten uitvoert. Dankzij STANLEY Security beschikken de Jumbo vestigingen over een totaaloplossing die aansluit op hun beveiligingsuitdagingen, namelijk branddetectie en camera- en videobewaking.

 

De resultaten

De camera’s van STANLEY Security maken verbinding met een gecentraliseerd systeem dat wordt bewaakt door beveiligingsprofessionals. Dat betekent dat medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over diefstal en andere veiligheidsincidenten. In plaats daarvan kunnen ze hun volledige aandacht besteden aan de klant. Door beroep te doen op STANLEY Security, heeft Jumbo ook haar beveiligingsactiviteiten gestroomlijnd.

Bovendien zijn de zelfscankassa’s nu veiliger en hebben ze het aantal personeelsleden per kassa met 18-20% verminderd. Jumbo vindt de beveiligingsoplossingen van STANLEY Security essentieel voor de verhoging van de operationele efficiëntie van de supermarkt.

STANLEY Security is verantwoordelijk voor de beveiliging van alle Jumbo vestigingen in België en Nederland. Terwijl de supermarktketen ook in België blijft groeien, geeft de samenwerking met STANLEY Security hen alle vertrouwen om uit te breiden. Deze samenwerking stelt het bedrijf in staat om snel beveiliging te integreren, terwijl ze opschalen door investeringen en acquisities.

Benieuwd naar onze oplossingen?

STANLEY Security verzorgt geïntegreerde beveiligingsoplossingen die passen bij de specifieke wensen van retail:

Camera’s

Met camera’s heeft u altijd volledig zicht over uw hele bedrijf. In de winkel, in het magazijn, op kantoor: via de app weet u precies wat er gebeurt binnen uw bedrijf en kunt u in actie komen als dat nodig is.

Lees meer

Inbraakbeveiliging

Een winkeldiefstal tijdens de openingstijden is een groot probleem, maar ook na sluitingstijd moet uw winkel goed beschermd worden tegen diefstal. Lees meer over onze inbraakbeveiliging.

Lees meer

Remote Guarding

STANLEY Security kan een aantal diensten vanop afstand aanbieden die zorgen voor extra veiligheid. Denk maar aan het openen of sluiten van winkels: onze operator kijkt eerst vanop afstand of het veilig is voordat de deuren van de winkel opengaan.

Lees meer

Branddetectie

Of er nu een brand uitbreekt tijdens de openingsuren of daarna, door er snel bij te zijn kunnen we veel leed voorkomen. We verwittigen niet alleen u en uw personeel, maar ook onze meldkamer krijgt een seintje. Zo weet u zeker dat de hulpdiensten snel ter plaatse zijn.

Lees meer