Bedrijfsbeveiliging voor multi-sites

Een veilige omgeving creëren voor uw bedrijf met INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij. En dát zonder nodige investering.

Bedrijfsbeveiliging voor multi-sites begint bij professionaliteit

Autodealers, winkels of kantoren. Multi-sites zijn er in verschillende vormen. Eén ding hebben ze gemeen: de behoefte om alle locaties of vestigingen goed te beveiligen. Maar hoe houdt u dan grip op de systemen en kosten?

business

De bedrijfsbeveiliging en toegangscontrole van multi-sites is complex en vraagt een andere aanpak dan bij single sites. Iedere locatie heeft eigen kenmerken en eigen beveiligingsbehoeften, medewerkers moeten gemakkelijk toegang krijgen tot verschillende locaties en vanuit een locatie moet er zicht kunnen zijn op alle locaties. Voor goede multi-site oplossingen heeft u dus een partner nodig die hierin gespecialiseerd is.

Monitoring oplossingen voor multi-sites

Een uniforme beveiligingsoplossing voor alle locaties zorgt voor zekerheid en gemoedsrust. Met onze meldkamerdiensten houdt u 24/7 grip op alle locaties, zonder in te leveren op efficiëntie of toegankelijkheid.  

Bedrijfsbeveiliging voor multi-sites

Bedrijfsbeveiliging op maat, voor iedere locatie

Elk bedrijf is anders, maar elke vestiging of locatie binnen een bedrijf is ook anders. Zo is kantoorbeveiliging heel anders dan winkelbeveiliging, maar een winkel beveiligen in Antwerpen is ook totaal iets anders dan een winkel in een klein dorp.

Locaties moeten aan verschillende wettelijke eisen voldoen. Voor de beveiliging van multi-sites wordt er voor iedere locatie met beveiligingsadvies op maat gewerkt, om zo tot een uniforme beveiligingsoplossing te komen.

Eenvoudig centraal te managen

Multi-sites kunnen verschillen van enkele locaties tot honderden vestigingen. In alle gevallen moeten de beveiligings- en toegangscontrolesystemen gemakkelijk centraal te managen zijn. Van de aanmaak van toegangspassen of -codes, het beheer van toegangsniveaus tot de afhandeling van meldingen: de oplossingen van Securitas Technology zorgen voor een gerust gevoel.

Grip op de kosten

Het voordeel van multi-site oplossingen is niet alleen het gemak van centraal beheerde systemen, ook de kosten zijn een groot voordeel. In plaats van verschillende losse systemen, wordt alles centraal geregeld. Zo zijn alle kosten altijd duidelijk en wordt beveiliging en toegangscontrole efficiënt geregeld.

SecTech_2022_NL_Tech Installing Cam-220907_5800_jpg

Verzekeringseis: INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen

Uw bedrijf voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen is een vereiste bij verzekeringsmaatschappijen. Afhankelijk van de totale (verzekerde) waarde en de attractiviteit van de goederen wordt er bepaald aan welke klasse uw beveiliging moet voldoen. Wij installeren beveiligingssystemen die BORG klasse 1, 2, 3 en 4 gecertificeerd zijn.

Voorkom ongewenste situaties met Securitas Technology’s beveiligingsoplossingen

Show More

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

     +31 88 050 66 00     Gratis Offerte