SaaS

View of security monitor setup through glass

Cloud based security solutions

Veel van onze diensten kunnen we vanuit de cloud leveren. Hierdoor bespaar je flink op IT-kosten, terwijl je zeker weet dat de software altijd up to date is. Wij bieden een totaalpakket aan beveiligingsdiensten, geïntegreerd in je eigen systeem. Van camerabeveiliging en entreebewaking op afstand tot data-onderzoek en Customer Intelligence. Onze services zorgen ervoor dat jij je veilig en gerust kunt richten op jouw kerntaken.

Altijd up to date, dus altijd veilig

Steeds meer bedrijven hebben te maken met cybercrime. Het is dus allang niet meer genoeg om je beveiliging te beperken tot je fysieke locaties. Maar met IT-afdelingen die het steeds drukker hebben, schiet het updaten van de systemen achter de beveiliging er nogal eens bij in. Dat maakt je bedrijf onnodig kwetsbaar. Door te kiezen voor cloud-bases oplossingen, hoeft jouw IT-afdeling zich niet meer druk te maken om de server van de camera’s: dat doen wij. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, daarom zorgen wij ervoor dat onze servers altijd up-to-date en optimaal beschermd zijn.

Altijd en overal toegang

In een wereld die altijd online is, is het vanzelfsprekend dat je ook altijd en overal toegang hebt tot je beveiligingssystemen en je camerabeelden. Met de cloud based sollutions van STANLEY Security heb je volledig geïntegreerde dashboards zodat je altijd videobewakingsbeelden kan openen, beheren en bewaken voor verschillende bedrijfslocaties vanaf één platform.

Schaalbare oplossingen en hoge kwaliteit back-ups

De cloud based oplossingen bieden veel schaalbaarheid op het gebied van opslagbehoud en videoresolutie - die bedrijven kunnen uitbreiden zonder de bestaande hardware ingrijpend te hoeven wijzigen. Met geavanceerde mogelijkheden voor bandbreedtebeheer kunnen gebruikers de bewaartermijnen voor video verlengen en de resolutie van videobeelden die zijn opgeslagen op de apparaten en binnen de cloudinfrastructuur beperken of verhogen.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen