Press Release

Securitas Technology publiceert Global Technology Outlook Report

Published
SecTech_2023_TOR_EmergingTech

UNIONTOWN, Ohio (22 januari 2024) - Securitas Technology heeft vandaag het zesde jaarlijkse Global Technology Outlook Report uitgebracht, met inzichten, trends en gegevens over uiteenlopende beveiligingsonderwerpen in alle verticale sectoren. Nieuw dit jaar zijn exclusieve onderzoeksgegevens van meer dan 900 besluitvormers op het gebied van beveiliging van over de hele wereld, die inzicht geven in nieuwe technologieën, kansen en uitdagingen in de beveiligingsbranche. 

"We zijn op een missie om de belangrijkste betrouwbare partner en adviseur in de industrie te worden op het gebied van beveiligings-, gezondheids- en veiligheidstechnologie", zegt Tony Byerly, Global President, Securitas Technology. "Het verzamelen en leveren van dit soort informatie aan onze klanten is één manier waarop we die missie kunnen waarmaken. Terwijl onze klanten navigeren in een steeds dynamischer en complexer wordende bedrijfsomgeving, met inbegrip van de steeds veranderende wereld van de technologie." 

Van kunstmatige intelligentie (AI) en gegevensanalyse tot cyberbeveiliging en gegevensprivacy, het rapport deelt collectieve inzichten van eindgebruikers, technologiepartners en onze eigen beveiligingsexperts.  

Om het 2024 Global Technology Outlook Report van Securitas Technology te bekijken, klik hier.

 

Over Securitas Technology 

Securitas Technology, onderdeel van Securitas, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van geïntegreerde beveiligingsoplossingen die bedrijven in alle soorten en maten beschermen, verbinden en optimaliseren. Meer dan 13.000 collega's in 40 landen zijn dagelijks gefocust op ons doel om uw wereld veiliger te maken en ons streven om een ongeëvenaarde klantervaring te leveren. Bij alles wat we doen, staan onze klanten centraal. Onze mensen, kennis en technologie zijn de drijvende kracht achter ons verbonden ecosysteem van gezondheids-, veiligheids- en beveiligingsoplossingen.