Security Insights

Beveiligingstrend 2022 uitgelicht: De “altijd en overal"-benadering in beveiliging

Published
always on
Beveiligingstrend 2022 uitgelicht: De “altijd en overal"-benadering in beveiliging

Bedrijven streven ernaar om meer overzicht en inzicht te krijgen in hun beveiligingsactiviteiten, met name wanneer hun faciliteiten niet volledig bezet zijn. Een ‘altijd en overal’-benadering, aangestuurd door een commerciële beveiligingsmonitoring, kan hun medewerkers en bezittingen helpen beschermen. Ontdek wat Matthieu Le-Taillandier, General Manager Frankrijk, VK, Ierland en Benelux, te vertellen heeft over de ‘altijd en overal’-benadering in beveiliging.

"Goed presterende beveiliging vereist een unieke combinatie van robuuste infrastructuur, betrouwbare hardware en een uitmuntende dienstverlening – samen met innovatieve software-as-a-service of SaaS-oplossingen. Zelfs met de vooruitgang in artificiële intelligentie en machine learning, blijft beveiliging een kwestie van mensen, zeker bij een commerciële beveiligingsmonitoring. Bovenop alle technologische vooruitgang hebben bedrijven verantwoordelijke experts nodig die hun activiteiten actief bewaken en ingrijpen wanneer er een dreiging is. Zo krijgen bedrijven een 360-graden overzicht van hun activiteiten en het juiste inzichtniveau om te bouwen aan hun veerkracht, nu en in de toekomst.” - Matthieu Le-Taillandier, General Manager Frankrijk, VK, Ierland en Benelux, Securitas Technology

Over het Trendrapport Beveiliging 2022 van Securitas Technology

Dit artikel zoomt in op één specifieke beveiligingstrend die wordt besproken in het Trendrapport Beveiliging van Securitas Technology. Hierin worden de hoofdthema’s uitgelicht die de beveiligingssector, volgens industrieleiders, zullen vormgeven in 2022 en daarna.

Het rapport – met inzichten van beveiligingsexperts van Securitas Technology, andere pioniers in beveiligingstechnologie en eindgebruikers – weerspiegelt de evolutie in de prioriteiten van bedrijven nu ze uit de pandemie komen. Daarnaast wordt dieper ingegaan op de wijze waarop beveiligingstechnologieën kunnen worden ingezet om deze prioriteiten te ondersteunen en bedrijfsactiviteiten te herdefiniëren.

Naast de voornaamste trends worden in dit rapport ook de belangrijke bevindingen besproken uit een recent onderzoek door Securitas Technology. Deze resultaten tonen aan dat bedrijven meer dan ooit belangstelling hebben voor beveiligingsoplossingen om hun bedrijfsuitdagingen te helpen oplossen.