Security Insights

Beveiligingstrend 2022 uitgelicht: Beveiliging als concurrentievoordeel

Published
blog image
Beveiligingstrend 2022 uitgelicht: Beveiliging als concurrentievoordeel

Beveiligingsoplossingen worden traditioneel geïnstalleerd om zich te beschermen tegen criminaliteit en als afschrikmiddel. Tegenwoordig proberen bedrijven deze oplossingen echter toe te passen als concurrentievoordeel. Bekijk deze video en ontdek waarom Charlie Erickson, Chief Technology Officer bij Securitas Technology, beveiliging beschouwt als een concurrentievoordeel.

"Beveiligingstechnologieën spelen meer dan ooit een sleutelrol voor bedrijven om te kunnen groeien in een steeds complexere wereld die slimmere en efficiëntere oplossingen vereist voor talrijke businessuitdagingen. Daarbij komt nog de wens - of liever de druk - om meer te doen met minder, en we begrijpen waarom er steeds meer belangstelling is voor beveiligingstechnologieën die waardevolle bedrijfsinzichten helpen vergaren. Organisaties streven uiteenlopende doelstellingen na, van het verhogen van de efficiëntie en het optimaliseren van onroerend goed tot het voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvereisten en het stimuleren van ESG-initiatieven. Die doelstellingen kunnen één voor één worden aangestuurd door een geïntegreerd datagestuurd beveiligingsecosysteem.” – Charlie Erickson, Chief Technology Officer, Securitas Technology

Over het Trendrapport Beveiliging 2022 van Securitas Technology

Dit artikel zoomt in op één specifieke beveiligingstrend die wordt besproken in het Trendrapport Beveiliging van Securitas Technology. Hierin worden de hoofdthema’s uitgelicht die de beveiligingssector, volgens industrieleiders, zullen vormgeven in 2022 en daarna.

Het rapport – met inzichten van beveiligingsexperts van Securitas Technology, andere pioniers in beveiligingstechnologie en eindgebruikers – weerspiegelt de evolutie in de prioriteiten van bedrijven nu ze uit de pandemie komen. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de wijze waarop beveiligingstechnologieën kunnen worden ingezet om deze prioriteiten te ondersteunen en bedrijfsactiviteiten te herdefiniëren. 

Naast de voornaamste trends worden in dit rapport ook de belangrijke bevindingen besproken uit een recent onderzoek door Securitas Technology. Deze resultaten tonen aan dat bedrijven meer dan ooit belangstelling hebben voor beveiligingsoplossingen om hun bedrijfsuitdagingen te helpen oplossen.