Beveiliging voor koffie Rombouts

Koffie Rombouts

Het verhaal van Koffie Rombouts begint in 1896 in Antwerpen, waar Frans Rombouts op een dag beslist een brandtrommel te huren om zijn eigen koffie te branden. Nu exact 125 jaar later is Rombouts uitgegroeid tot een gevestigd koffiemerk. Met vestigingen in Frankrijk, Nederland, Zwitserland en België uiteraard, is Rombouts wereldwijd present en zijn zij een vaste waarde in vele winkels, horecazaken, bedrijven en bij particulieren thuis.

Het hoofdkantoor in Aartselaar heeft in 2019 te maken gehad met een golf van inbraken. Er was een bestaand camerasysteem aanwezig, maar dit was zeer verouderd. Waarop Rombouts besliste om Securitas Technology te contacteren om het systeem een update te geven en de oude analoge camera’s te vervangen door digitale camera’s met bewegingsdetectoren.

Schadeclaim dankzij vernieuwde camerabeveiliging

“Tot 2 keer toe hadden we schade aan onze grote poort aan de inkom doordat leveranciers ertegen waren gereden. Onze oude analoge camera’s leverden weinig zichtbare beelden op, maar dankzij de nieuwe camera’s hebben we zo een schadeclaim kunnen indienen bij de verzekering.”, aldus een medewerker bij Rombouts Koffie.

“In ons nieuwe depot in Fernelmont, waar Securitas Technology een digitaal camerasysteem alsook een inbraak- en branddetectiesysteem heeft geïnstalleerd, hebben we vandalisme kunnen vaststellen. Door de kwalitatieve beelden, konden we zelfs de nummerplaat herkennen en zo een klacht tegen onbekenden indienen.”

Koppeling met de eigen meldkamer van Securitas Technology

Het inbraaksysteem werd gekoppeld aan de meldkamer van Securitas Technology. Bij een alarm verifiëren de operatoren van de meldkamer of het een ongewenst alarm is. Bij een effectief alarm wordt zowel de politie als de klant verwittigd.

Daarom Securitas Technology!

“Dat we in ons nieuwe pand ook voor Securitas Technology hebben gekozen, zegt eigenlijk al genoeg. Ze denken actief mee met ons, en ook de werfleiding is perfect verlopen. We hoeven ons geen zorgen te maken, en daarom kiezen we ook voor een professionele beveiligingspartner.”

Benieuwd naar onze oplossingen?

Securitas Technology verzorgt geïntegreerde beveiligingsoplossingen die passen bij de specifieke wensen van jouw bedrijf.

Camera’s

Met camera’s heb je altijd volledig zicht over je hele bedrijf. Volledig zicht op het kantoor of in het magazijn: via de app weet je precies wat er gebeurt binnen jouw bedrijf en kun je in actie komen als dat nodig is.

Lees Meer

Branddetectie

Of een brand nou uitbreekt tijdens openingstijden of daarna: door er snel bij te zijn kun je veel leed voorkomen. Niet alleen jij en je personeel krijgen een seintje als er iets mis is, ook onze meldkamer. Zo weet je zeker dat hulpdiensten snel ter plaatse zijn.

Lees Meer

Remote Guarding

Securitas Technology kan een aantal diensten op afstand aanbieden die zorgen voor extra veiligheid, zoals het begeleiden van openen of sluiten van jouw bedrijf: onze operator kijkt eerst of het veilig is voordat deuren opengaan.

Lees Meer

Inbraakbeveiliging

Diefstal tijdens openingstijden is een groot probleem, maar het bedrijf moet na sluitingstijd ook goed beschermd  worden tegen diefstal. Lees meer over onze inbraakbeveiliging.

Lees Meer