Olemme nyt Securitas Technology Oy

Nimenmuutos: Stanley Security Oy on nyt Securitas Technology Oy

Hyvä asiakkaamme,

Kuten olemme aiemmin ilmoittaneet, Stanley Security Oy on heinäkuun 2022 yrityskaupan myötä ollut osa Securitas konsernia. Stanley Security Oy on 12.1.2023 lähtien Securitas Technology Oy. Y-tunnuksemme pysyy ennallaan. Nimenmuutos on hallinnollinen muutos, jolla ei ole vaikutusta yhtiöidemme välisiin sopimuksiin. Kaikki yhteystietomme, mukaan lukien sähköpostiosoitteet, pysyvät samoina, kunnes toisin ilmoitamme. 

Päivitättehän uuden nimemme järjestelmiinne mahdollisimman pian:

Toiminimi:     Securitas Technology Oy
Y-tunnus:     1936772-6
Postiosoite:     PL 47, 00521 Helsinki
Käyntiosoite: Kumpulantie 13 B, 00520 Helsinki

Brändimuutos Securitas Technologyksi tapahtuu vuoden 2023 aikana. Keskeiset muutokset tapahtuvat ensimmäisellä neljänneksellä, mutta suuren laajuuden vuoksi eri osa-alueille on suunniteltu porrastettu aikataulu. 

Securitas Technology Oy, osana Securitas konsernia, on edelläkävijä turvallisuusalalla –  vahvuutenamme on innovaatioiden edistäminen vahvalla globaalilla osaamisella, turvallisuuden lisääminen integroiduilla ratkaisuilla ja älykkäällä datalla sekä todellisen asiakashyödyn luominen. 

Palvelemme asiakkaidemme turvallisuustarpeita itsenäisenä yrityksenä, kuten ennenkin. Tuttu yhteyshenkilönne vastaa kaikkiin kysymyksiinne. Asiakaspalvelumme tavoittaa sähköpostilla [email protected] tai arkisin puhelimitse, numerossa +358 20 302 001, klo 8-16 välisenä aikana.

Pasi Korhonen, maajohtaja    
Securitas Technology Oy