Adgangskontrolsystemer

Viking Line – Securitas Smart Key

Udgivet
Photo of Viking Line Glory ship for Customer Case Blogpost
Viking Line – Securitas Smart Key

Viking Line Club's stamgæster har indtil videre kunnet bruge Viking Lines mobilapp som kabinenøgle på Viking XPRS-skibet, som sejler mellem Helsinki og Tallinn. Kunderne tjekker ind med Viking Line-appen og den QR-kode, de modtager. De kan herefter få adgang til skibet gennem porten og bruge appen til at åbne kabinedøren. Brugen af mobilapplikationen vil redde miljøet i fremtiden, fordi det reducerer behovet for papirnøgler og gør det lettere at rejse til søs.

I løsningen er Securitas Smart Key SDK indlejret som en del af Viking Lines mobilapplikation og digitale kundeoplevelse er udviklet af Digitalist Group. Viking Line-mobilappen integrerer med Securitas Smart Key og tilhørende Smart Lock adaptere, der leveres og installeres af Securitas Technology, der gør det muligt at kunne bruge sin mobiltelefon som kabinenøgle via Bluetooth i tillæg til den ordinære adgangskortfunktion via RFID.  Viking Line-appen kan downloades gratis fra Apple Store og Google Play til iOS- og Android-operativsystemer. Via den tilhørende Cloud Platform, kan status på alle låseenhederne overvåges og administreres, hvor man bl.a. kan overvåge batteriniveau på de trådløse låseenheder.

Sten Smeds, Viking Line/Team Manager, Online Platforme:

"Vi udvikler hele tiden vores kunders digitale oplevelse, og med Securitas Technology's løsning har vi taget et stort skridt fremad på denne spændende rejse"

Løs dit sikkerhedsbehov i dag