Detail & Restaurationssektoren

Hvad har kreativitet med restaurantsikkerhed at gøre?

Udgivet
A photo of an empty restaurant with metal chairs and lavender on every table.
Hvad har kreativitet med restaurantsikkerhed at gøre?

Efter at have tilbragt over 24 år i restaurant- og gæstfrihedsbranchen, skulle mit ego ikke overstige niveauet af min kreativitet. Mange priser, udmærkelser og kunderos byggede mig op til den ultimative forbrænding.

Jeg troede, jeg vidste alt. Jeg mener, jeg var god. Virkelig godt. Hvordan kunne jeg ikke være i stand til at drive en succesfuld restaurant på egen hånd? Vi ved alle, at små virksomhedsejere bærer mange hatte, men hvor god er du til ting uden for dit fag? Amatør i bedste fald?

Jeg skrev en forretningsplan for at åbne en lille BYOB-bistro i Philadelphias forstæder på et tidspunkt, hvor kreativiteten lige var ved at ramme den kulinariske scene. Det var i midten til slutningen af 90'erne, hvor madkanalerne begyndte at tage fart, og alle tunede ind for at se den næste gode opskrift. Mit mål var god komfortmad med et twist. Det var et stort hit for forstæderne. Jeg skrev hele forretningsplanen fra start til slut – eller det troede jeg!

Chefs prepare two dishes to be served

Ser du, jeg har uddannelsen, færdigheder på højt niveau og restauranterfaring til at være lige så kreativ som nogle af de mest berømte kokke, men jeg manglede ét kritisk element: kreativitet i restaurantsikkerhed. Det er meget vigtigt at kende dit fag ud og ind for at opretholde en succesfuld forretning over tid og for at få livslange kunder til at komme tilbage igen og igen. Men hvis kunderne ikke føler sig trygge, og hvis din virksomhed taber penge på internt og eksternt tyveri, er det klart, at uanset hvor god du er, vil din restaurant ikke overleve.

Som restaurantejer lærte jeg min rimelige andel af bedste praksis for restaurantsikkerhed efter at være blevet brændt af mit ego. Da jeg ignorerede vigtigheden af ​​sikkerhed, blev jeg offer for kreditkortsvindel, internt tyveri og indbrud midt om natten.

Nu, som professionel sikkerhedskonsulent, deler jeg disse bedste praksisser med mine kunder for at sætte dem op til succes. Fortsæt med at læse for nogle af mine erfaringer og tips til at overveje, så dit ego ikke får det bedste ud af dig (som mit gjorde).

Udvendige Sikringsovervejelser

Der er mange faktorer at overveje, når du skaber et sikkert og sikkert miljø uden for din restaurant, herunder landskabspleje, korrekt belysning og videoovervågning. Et velholdt ydre kan afskrække potentielle tyve - uanset om det er internt eller eksternt. I mit tilfælde havde jeg en medarbejder, der ville give et gratis måltid eller cappuccino ud af bagdøren, og i et tilfælde en æske jumbo-rejer. Uanset hvor stor eller lille, det hele koster virksomheden penge.

Indvendige Sikkerhedsovervejelser

Ligesom overvejelserne om udvendig sikkerhed, bør din indvendige sikkerhed være veldesignet og kontrolleres regelmæssigt for funktion og effektivitet. Nogle væsentlige sikkerhedsforanstaltninger er pålidelige indbruds- og videoovervågningssystemer, så du kan overvåge, hvem der kommer og går (og sørge for, at det sker inden for normal arbejdstid). Sikkerhedskameraer kan også beskytte dig mod potentiel svindel fra personskade fra glidning og fald eller endda svindel med kreditkort ved at dokumentere kortbrugeren.

Nogle af nøgleområderne indeni består af lagerstyring for at sikre, at dine rentable varer ikke forsvinder til tyveri eller spild.

Overvejelser om netværksbeskyttelse

Et nyt fokusområde for restauranter og mange små virksomheder er din netværksbeskyttelse. Dette er et område, der er meget overset, og mange små virksomhedsejere føler ikke, at dette er en stor bekymring. Jeg hører alt for ofte, "Dette vil aldrig ske for mig. Jeg er kun en lille virksomhed. Hvem vil gerne ind i mit netværk?” Desværre er restauranter og andre små virksomheder mere sårbare end nogensinde over for cyberangreb

Cyberkriminelle kan bruge dit netværk til at få information fra ikke kun dig og din virksomhed, men også dine kunder. Tænk på den indvirkning, der kan have på din virksomhed fra et økonomisk synspunkt og omdømme.

Hold din restaurant sund og sikker

Alle har et budget, og omkostningseffektivitet er topprioritet for små virksomheder, men at investere i de rigtige sikkerhedsforanstaltninger kan gå langt, når det kommer til at opretholde en succesfuld og rentabel restaurant.

Der er ingen tvivl om, at administration af restaurantsikkerhed og sikkerhed kan være kompleks, selv med alle de rigtige ressourcer. Hændelser sker stadig, men ved at være kreativ og tilføje lag af sikkerhed – både fysisk og digital – til din restaurant, kan du gøre det sværere for kriminelle at udnytte dig, din virksomhed og dine kunder (og undgå at blive brændt af dit ego, som jeg gjorde).

Her er til din succesrige restaurant! Skål!

Lær mere om, hvordan du bedre kan beskytte din restaurant.