Mechelen

hidden

Securitas Technology is een bedrijf dat zich specialiseert in het beveiligen van bedrijven en woningen. Vanuit onze vestiging in Mechelen zijn we altijd vlakbij voor al onze klanten en partners in Antwerpen. Toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie of branddetectie? Wij hebben de oplossing voor jou.

Ons team van deskundige professionals zet zich in voor de veiligheid en het succes van onze klanten. Met meer dan 200 locaties wereldwijd en 10 vestigingen in België hebben we een wereldwijd netwerk van partners en zijn we altijd dichtbij voor de beveiliging van jouw bedrijf of woning.

Onze contactgegevens

Egide Walschaertsstraat 16
2800 Mechelen
+32(0)2 733 11 44
[email protected]

Onze openingsuren

Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00

hidden

Ontdek onze oplossingen

Toegangscontrole

Geef toegang aan de juiste personen, voor de juiste ruimtes, op de juiste tijdstippen. Elke toegangskaart of -badge is voor een specifieke werknemer. Zo weet je exact welke werknemer op welk moment een beveiligde ruimte is binnengegaan.

Lees verder

Camerabewaking

Een camerasysteem geeft je een extra paar ogen, zodat je op elk moment en elke locatie het overzicht bewaart en via je smartphone of laptop kan zien wat er zich in je bedrijf afspeelt. Zelfs op afstand.

Lees verder

Inbraakdetectie

Elke zes minuten wordt iemand het slachtoffer van een inbraak in België. Bescherm je bedrijf dus tegen inbraakrisico’s. Want je wint meer dan je denkt. Denk aan het inperken van de materiële en financiële schade van de goederen en het bedrijf. En aan de emotionele schade bij jou en je personeel.

Lees verder

Branddetectie

Bedrijvenvormen een groot risico voor brand. Het gebruik van lichtontvlambare producten en industriële installaties die op een hoge spanning werken zijn hier vaak de boosdoeners. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om de risico’s in kaart te brengen en een systeem op te zetten om de schade te beperken.

Lees verder

hidden

Neem contact met ons op

Naam

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen