COVID-19

Onze klanten in deze tijden op een veilige en hygiënische manier bedienen

Collage of STANLEY Security employees in gloves and masks
Onze klanten in deze tijden op een veilige en hygiënische manier bedienen
hidden

Aangezien veiligheid en hygiëne steeds belangrijker worden in de samenleving vanwege COVID-19-uitdagingen, begrijpen wij dat onze technici nog waakzamer moeten zijn dan normaal. Daarom hebben wij de processen, die ze geleerd hebben te volgen, aangepast als ze bij jou aan het werk zijn en direct contact met je hebben. Deze bestaan uit:

  • Het zelf controleren van hun lichaamstemperatuur en het ontsmetten van hun voertuig en gereedschap voordat ze naar de klantlocaties gaan
  • Het dragen van passende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en 1,5 meter afstand houden tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden
  • Het correct weggooien en ontsmetten van PBM, alvorens de volgende locatie te bezoeken
  • Het naleven van eventuele aanvullende veiligheidsrichtlijnen die door jou zijn vastgesteld
hidden

Het volgen van deze strikte richtlijnen is een topprioriteit voor onze monteurs, zodat zowel jij als zijzelf gezond blijven. Naarmate het leven in het nieuwe normaal zich blijft ontwikkelen, zullen wij onze processen regelmatig controleren en bijwerken – en onze monteurs steeds blijven trainen volgens de laatste standaarden.

Naast zorgen voor veiligheid en hygiëne, blijven we ook zoeken naar contactloze manieren om je van dienst te zijn. Dit omvat meer oplossingen op afstand en middelen om ondersteuning te bieden – waardoor wij het contact kunnen verminderen als het veiliger en sneller is om dit virtueel te doen. Jij werkt hard om je medewerkers en klanten veilig te houden, en wij doen ons uiterste best om je daartoe in staat te stellen. We staan achter je terwijl jij de wereld vooruit blijft helpen.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen